Forma - Tee, kuten tahdot

Forma sopii suurimpaan osaan kylpyhuoneista sen joustavuutensa ansiosta. Lyhyesti sanottuna voit yhdistellä palasia vähän miten haluat. Sinulla on unelma ja me tarjoamme siihen vaihtoehtoja. Valittavissa on erilaisia etusarjoja, värejä, pesualtaita, hanoja ja vetimiä. Vakiovarustus on jo kattava, mutta halutessasi voit luoda kokonaisuudesta entistäkin persoonallisemman.

Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone - Forma

Ehkä joustavin kalustesarjamme, jonka olemme koskaan tehneet

Jos sinulle on tärkeää miltä asiat näyttää, tulet ihastumaan Forman eri vaihtoehtoihin. Voit valita oman tyylisi etusarjojen, värin, materiaalin, leveyden, syvyyden ja yksityiskohtien valikoimasta. Yksi tämän vuoden uutuuksista on laatikonetusarja, jonka reunaa kiertää vedinura.

Svedbergs -kylpyhuone - Forma

Niin suuriin kuin pieniinkin kylpyhuoneisiin

Muutama vuosi sitten ilmestyneestä Forma -kalustesarjasta on tullut kovin pidetty. Uskomme salaisuuden piilevän ajattomassa muotoilussa, sen rauhallisessa ilmeessä, joka pitää tavarat järjestyksessä. Formasta on helppo pitää. Muotoilun suorat ja puhtaat linjat antavat tilaa yksityiskohdille. Kalusteen lopullinen ulkonäkö riippuu siitä, millaisen pesualtaan, hanan, säilytyskaapin ja kylpyammeen samaan kylpyhuoneeseen valitsee. Kokonaisuus ratkaisee. Suunnittelijamme suosittelevat Formaa niin pieniin kuin suurempiinkin kylpyhuoneisiin.

Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Forma

#formabysvedbergs

Lue lisää Formasta

Forma on joustava kalustesarja, jonka elementtejä voi yhdistellä keskenään mielensä mukaan. Forma on paljon enemmän kuin kalustesarja, se on täysin erilainen tapa valita kylpyhuonekalusteet. Olemme asettaneet sinut, asiakkaan, keskiöön. Sinä päätät. Tyylin, etuosat, säilytystilat, värit, materiaalit, leveydet, syvyydet ja yksityiskohdat. Kaiken. Forma on noussut nopeasti suureen suosioon. Näin kylpyhuonekalusteet valitaan myös tulevaisuudessa.

Pidä järjestystä yllä

Laatikoissa on lokerikot, jotka tekevät järjestyksenpidosta helppoa. Kaikelle on oma paikkansa. Laatikon sisus on kestävä ja helposti puhtaanapidettävä. Lisävarusteena on kätevä ja kaunis puinen laatikonsisus. Näppärä EasyClean -vesilukko kuuluu vakiovarustukseen. Näin vesilukon puhdistaminen on niin paljon helpompaa.

Svedbergs -kylpyhuone - Forma

Kuusi erilaista etusarjamallia

Tämän lisäksi voit valita etusarjan mallin. On makuasia haluatko sileän etusarjan Push open-mekanismilla vai mielummin integroidulla vetimellä.

Sileä

Sileä

Tämä malli on omiaan yksinkertaisen ja pelkistetyn tyylin ystäville. Tyylin voi personoida itselleen sopivaksi valitsemalla mieleisen värin perusvärien, värikokoelman tai puuviilujen väreistä sekä valitsemalla tyyliin sopivan vetimen.

Sans

Sans

Integroitu vedin, joka on tyylikkään käytännöllinen valinta. Kosteudenkestävä rakenne sävy sävyyn kalusteen kanssa. Saatavilla eri värisillä maali-, ja puuviilupinnoilla.

Dekor

Dekor

Modernin näköinen integroitu vedin, josta saa hyvän otteen. Kosteudenkestävä rakenne sävy sävyyn kalusteen kanssa. Saatavilla eri värisillä maali-, ja puuviilupinnoilla.

Kontur

Kontur

Tässä mallissa kaunis, mutta käytännöllinen vedinura, joka kiertää laatikon etusarjaa. Kokonaisilme muuttuu riippuen valitseeko maalisävyn vaiko puuviilun pintaan.

Kant

Kant

Tässä mallissa on viisto reuna ja kokonaisilme muodostuu klassisen ja modernin välille riippuen minkä värin ja vetimen kokonaisuuteen valitsee. Saatavilla perusmaaliväreissä.

Kehys

Kehys

Kehysmalli pelkistettyyn shaker-tyyliin. Puhtaat linjat yhdistettyinä erilaisiin vedinvaihtoehtoihin mahdollistavat klassisen, mutta myös maalaisromanttisemman ja moderninkin tyylin. Saatavilla eri värisillä maali-, ja puuviilupinnoilla.

Push open

Push open

Sileä malli, joka on saatavilla eri värisillä maali-, ja puuviilupinnoilla. Push-mekanismi mahdollistaa sileän pinnan ja pelkistetyn ilmeen. Saatavilla eri värisillä maali-, ja puuviilupinnoilla.

Siitä on helppo tykätä

Formasta on helppo pitää. Muotoilun suorat ja puhtaat linjat antavat tilaa yksityiskohdille. Kalusteen lopullinen ulkonäkö riippuu siitä, millaisen pesualtaan, hanan, säilytyskaapin ja kylpyammeen samaan kylpyhuoneeseen valitsee. Kokonaisuus ratkaisee.

Svedbergs -kylpyhuone - Forma

Värien merkitys kokonaisuudessa

Kalusteen värivalinta vaikuttaa luonnollisesti kokonaisuuteen. Tästä syystä värivaihtoehtoja on neljä ja lisävalintana vielä viisi väriä lisää. Vakiovärejä ovat valkoinen, kivenharmaa, valkotammi ja musta tammi, lisävalintoja taas Hav, Aska, Kalk, Sand ja Salvia.

Valikoitu värikokoelma

Hav

Hav

Kalk

Kalk

Sand

Sand

Salvia

Salvia

Pöytätaso joko Dektonista

Voit valita pöytälevyksi joko Dektonin. Dekton on naarmuuntumaton ja erittäin kova materiaali, jonka taivutuslujuus on korkeampi kuin graniitilla. Materiaali kestää UV-valoa, joten se ei haalistu ja se on helppo puhdistaa. Voit valita joko Siriuksen (mattamusta), Keonin (harmaa) tai Auran (marmorikuvioitu mattavalkoinen).

Sirius

Sirius

Keon

Keon

Aura

Aura

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.