Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Forma - rajattomat mahdollisuudet luoda yhdistelmiä

Forma on joustava kalustesarja, jonka elementtejä voi yhdistellä keskenään mielensä mukaan. Forma on paljon enemmän kuin kalustesarja, se on täysin erilainen tapa valita kylpyhuonekalusteet. Olemme asettaneet sinut, asiakkaan, keskiöön. Sinä päätät. Tyylin, etuosat, säilytystilat, värit, materiaalit, leveydet, syvyydet ja yksityiskohdat. Kaiken. Forma on noussut nopeasti suureen suosioon. Näin kylpyhuonekalusteet valitaan myös tulevaisuudessa.

Kaikkien aikojen parhaat laatikot

Kun kehitimme uuden laatikkokonseptimme, lähdimme siitä, että sen tulisi olla rakenteeltaan tukeva ja erittäin käytännöllinen. Ja että tarvittaessa siihen voisi hankkia lisävarusteita, jotka tekevät käyttökokemuksesta entistäkin paremman. Kalustesarjoihin sisältyy Box One ilman lisähintaa. Laatikon sisäosa on ruiskuvalettua muovia, joka on erittäin kestävää ja helppohoitoista. Laatikossa on erikoiskäsitelty pohjamateriaali, joka pitää kaikki tavarat paikoillaan.

BOX ONE+

Jos haluat laatikoistasi vieläkin paremmat, voit valita lisähintaisen Box One+ järjestelmän. Siinä on musta puusisäosa ja kaksi irrallista, hieman pienempää puista sisälaatikkoa, jotka voit sijoittaa haluamaasi paikkaan laatikoiden sisälle. Näyttävää ja käytännöllistä.

Käytännöllinen suurentava peili

Kaikkien kauneutta rakastavien ystävä. Täydellinen lisävaruste sinulle, joka haluat meikata viimeistä piirtoa myöten.

EasyClean

Uusi, fiksu vesilukko, joka helpottaa viemäriputken puhdistusta ja puhtaanapitoa. Sisältyy vakiona Formaan.

LED -valaistuksen edut

LED-valaistuksen etuja on elinikä, joka on noin 50 kertaa pidempi verrattuna hehkulamppuun ja 3-4 kertaa pidempi kuin loisteputkella. Se on myös hyvä ympäristövalinta, koska LED kuluttaa vähän energiaa eikä sisällä elohopeaa. Tekniikka kestää jatkuvat sytytykset vaikuttamatta elinikään ja valo syttyy heti ilman värinää.

Sähköturvallisuus parasta laatua

IP44 on korkein turvallisuustaso, ja sopii suihku- ja ammetiloihin sekä pieniin kylpyhuoneisiin. Kaikki mallistomme sähkölaitteet ovat myös CE- ja S-merkittyjä.

Forma Fri

Forma Fri on uusi lisäys Forma -kalustesarjaan, joka on luotu voidaksesi poimia yhteen ne elementit, jotka sopivat juuri sinun kylpyhuoneeseesi. Juuri kuten sinä haluat.

Svedbergs Individual Design

Forman muotokieli on selkeää ja pelkistettyä. Siinä on käsityön tuntua. Forma on sinulle, joka asetat korkeat vaatimukset muotoilulle ja toiminnalisuudelle. Yhdistämällä Forman SiD:iin, saat rajoittamattoman valinnanvapauden. Sovitamme kalusteet kylpyhuoneesi yksilöllisiin mittoihin ja luomme ainutlaatuisia ratkaisuja. Sinä päätät.