Tehdään elämästä kylpyhuoneessa hieman yksinkertaisempaa

Kun suunnittelemme, valmistamme ja kehitämme tuotteitamme, pidämme huolen, että ne sopivat kaikkiin tilanteisiin. On tärkeää, että ne ovat myös helposti puhdistettavia ja asennettavia. Näin elämä helpottuu.

DuraDry

Kylpyhuone kannattaa kalustaa kalusteilla, jotka on tehty jatkuvaan käyttöön. Kalusteemme valmistuksessa on monta vaihetta, jotta varmistamme, että kalusteemme kestävät todella pitkään. Oma uniikki lakkausmetodimme, 3+2, Duradry, varmistaa kosteudenkestävyyden ja pitkän elinkaaren. Kolme pohjalakkakerrosta kuivatetaan UV-valolla. Lisäksi päälle tulee vielä kaksi ilmassa kuivatettavaa pintalakkakerrosta. Käyttämämme lakat ja värit imeytyvät hyvin levyyn ja tiivistävät sen samalla tehokkaasti myös kosteudelta.

DuraDry
DuraDry
Näppärät ominaisuudet

EasyClean - fiksu vesilukko, joka tekee arjesta helpompaa

Unohda hankalat, lähes akrobaattiset asennot pesualtaan alla, kun on vesilukon puhdistuksen aika. Näppärällä Easy Clean -vesilukollamme, joka toimitetaan poistoputkella ja kromisella pohjaventtiilillä, puhdistus on helppoa. Vältyt kokonaan vesilukon ruuvailulta pesualtaan alla. Loistava keksintö, jolla ennaltaehkäiset tukokset ja selkäkin säästyy!

EasyClean

EasyMount - helposti asennettava seinäkiinnitys

Seinäkiinnityksen tulee käydä helposti, nopeasti ja sen on pysyttävä varmasti seinässä. EasyMount -seinäkiinnitys tarvitsee vain muutaman työvaiheen ja vesieristeeseen porattavia reikiäkin vain kaksi. Siksi se on niin simppeli ja helppo. Bonuksena vielä helppo säätömahdollisuus!

EasyMount
Näppärät ominaisuudet

Asennusvideot

Asentaisitko kylpyhuoneeseesi allaskaapin, peilikaapin, pyyhekuivaimen tai Suihkukaapin? Helpota asennustyötäsi tutustumalla asennusvideoihimme. Löydät ne YouTube - kanavaltamme.

Kylpyhuoneen lisävalinnat

Toiveet ja tarpeet vaihtelevat kylpyhuoneen ja perheen koon mukaan. Kylpyhuonekalusteemme ovat jo lähtökohtaisesti monilla kätevillä toiminnoilla varustettuja. Toimivaakin kokonaisuutta voi toki täydentää vielä esimerkiksi ylimääräisellä pistorasialla, suurentavalla peilillä, pyykkikorilla, laatikon valaistuksella tai allaskaapin jalustalla. Lisätietoja lisävarusteista saat lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Näppärät ominaisuudet

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - Epos
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.