Langfoss -suihkuseinä hyllyllä ja verholla 230

Yksi Norjan korkeimmista vesiputouksista on inspiroinut meitä luomaan suihkukalustesarjan, jossa on tilantuntua. Langfoss suihkuseinän profiilit ja yksityiskohdat luovat graafisen tyylikkään ilmeen. Ylellisen tunnun. Lattiaprofiili ja seinäkiinnike henkivät samaa, kuten lasiin kiinnitettävä hyllykin. Aaltoileva verho tuo pehmeyttä ja toimii akustoivana elementtinä. Tekstiilielementti tuo ylellisen ja hotellimaisen ilmeen kylpyhuoneeseen.

Langfoss - Muotoilu

Muotoilu

Red Dot ‑palkinnon voittaja 2021. Tyylikkään graafinen ulkoasu ja paljon tilan tuntua sekä ilmettä pehmentävät tekstiilit.

Langfoss - Valinnanvapaus

Valinnanvapaus

Suihkukulma ja ‑seinä ovat saatavilla kahdessa eri korkeudessa, ja tekstiilejä on 30 eri sävyä. Suihkukalusteeseen on saatavilla hylly.

Langfoss - Käytännöllisyys

Käytännöllisyys

Kääntyvät suihkutilakalusteet säästävät tilaa. Ovessa on integroitu tilaa säästävä vedin. Tekstiilit ja aaltolasi tuovat suihkuhetkeen yksityisyyttä, ja kätevä hylly pitää tuotteet käden ulottuvilla. Helppo asentaa.

Langfoss - Laatu

Laatu

6 mm karkaistu turvalasi, CE-merkitty. Valmistettu Ruotsissa, 20 vuoden takuu.

Kestävä kehitys - Langfoss

Kestävä kehitys

100-prosenttisesti kierrätettävissä. Tekstiilimme ovat saaneet Oeko-Tex-sertifioinnin, EU-ympäristömerkin ja muita ympäristömerkintöjä.

Tuotetiedot

Saatat olla kiinnostunut

Langfoss -suihkuseinä 230

Leveydet: 80-90 cm. Korkeus: 230 cm. Karkaistua turvalasia: 6 mm.

1 000 €

Langfoss -suihkuseinä hyllyllä 230

Leveydet: 80-90 cm. Korkeus: 230 cm. Lasiin asennettava hylly henkii samaa ilmettä.. Karkaistua turvalasia: 6 mm.

1 100 €

Langfoss -suihkuseinä verholla 230

Leveydet: 80-90 cm. Korkeus: 230 cm (231 cm lisävarusteena tulevan verhokiskon yläreunasta). Karkaistua turvalasia: 6 mm.

1 544 €

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.