Ostoehdot

 

Hintatakuu

Alv. 24% sisältyy kaikkiin hintoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin mahdollisissa arvonlisäveron tai muissa meistä riippumattomissa korotuksissa. Pidätämme oikeuden muutoksiin myös mahdollisissa hinta- ja kirjoitusvirheissä sekä kuvien väripoikkeamissa.

Maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Suoramaksu: Automaattinen veloitus pankkitililtäsi: Perustuu SEPA –suoraveloitukseen ja tällöin tiliäsi veloitetaan noin kahden pankkipäivän kuluessa tilauksen teosta tai tavaran lähetyksestä. SEPA -maksua koskevat käyttöehdot löydät täältä.
  • Pankkisiirto: Maksu veloitetaan tililtäsi heti tilauksen teon jälkeen.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä.

Jotta voimme tarjota maksuvaihtoehtomme, meidän on jaettava henkilö-, yhteys- ja tilaustietosi palveluntuottajan maksupalvelun kanssa. Suosittelemme, että luet tietosuojakäytäntömme.

Henkilötietojesi käsittelyssä sovelletaan voimassaolevaa tietosuojalainsäädäntöä ja Klarnan tietosuojakäytäntöä.

Rahtikustannus

10€ toimituskustannukset lisätään jokaiseen toimitukseen. Emme tee kauppaa alaikäisten kanssa.

Reklamaatiot ja palautusoikeus

Svedbergsin nettikaupasta ostamillasi tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus siitä päivästä alkaen, jolloin olet vastaanottanut tuotteet. Sinulla on oikeus tarkistaa tuote, mutta jos tuote palautetaan, sen on oltava alkuperäisessä kunnossa ja mieluiten pakattuna myös alkuperäispakkaukseen.

Jos päätät palauttaa tuotteen, saat tuotteesta maksamasi rahan takaisin. Täytäthän tällöin tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen ja palauta tuotteet palautuslomakkeen ohjeiden mukaan Ruotsiin. Jos päätät palauttaa koko tilauksen, palautamme kaupan loppusumman. Rahtikustannuksista vastaat itse.

Takaisinmaksu tapahtuu 14 päivän kuluessa samaa maksutapaa käyttäen, kuin maksu on tehty. Jos maksu on tehty etukäteen ja kauppa puretaan, takaisinmaksu tapahtuu 14 päivän kuluessa. Palautuksissa ja vaihdoissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse. Sinä vastaat palautuksen rahtikustannuksista. Reklamaatiotapauksissa ja virheellisissä toimituksissa Svedbergs vastaa rahdista. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Toivomme, että palautuksissa käytetään DHL:n Export pakettia.

Jos jätät tilauksen noutamatta, veloitamme palautusrahdin erilliset käsittelykulut (20€).

Svedbergs
Verkstadsvägen 1,
SE 514 63 Dalstorp, Sverige

Toimitukset

Pyrimme aina toimittamaan tilatut tuotteet 5 arkipäivän kuluessa. Toimitusaika saattaa venyä poikkeuksellisissa ruuhkatilanteissa tai jos tuotetta ei ole varastossa. Pidätämme oikeuden tuotekohtaisiin loppuunmyynteihin. Sinulla on oikeus perua kauppa, jos et hyväksy uutta pidennettyä toimitusaikaa viivästyksen sattuessa. Jos tilaus on maksettu etukäteen ja kauppa puretaan, takaisinmaksuaika on 14 päivää.

Dachser, joka hoitaa rahtikuljetukset, ilmoittaa teille toimituspäivän ja -ajan tekstiviestitse.

Henkilötietojen käsittely

Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojakäytännöstämme.

Yhteystiedot

Lisäkysymyksissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse.
Email: info@svedbergs.fi

 

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.