Kylpyammeet - akryylista/lucite

Yleistä:

Yksi akryyli-/lucite-ammeidemme hyvistä puolista on, että ne ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia. Materiaali on myös erittäin muotoutuvaa. Sen ansiosta voimme tarjota paljon erilaisia malleja, niin vapaasti seisovia kuin kulmaan sijoitettavia kylpyammeita.

Hoito-Ohjeet:

Huomaa, että ammeessa ei saa olla jatkuvasti vettä, vaan se tyhjennetään jokaisen kylvyn jälkeen, eli minkäänlaista veden kemikaalikäsittelyä ei tarvita.

Noudata seuraavia ohjeita, niin pidät ammeesi hyvässä kunnossa useita vuosia:

  • Amme täytyy huuhdella joka käytön jälkeen puhtaalla vedellä tai vedellä ja nestemäisellä puhdistusaineella (ilman alkoholia ja ammoniakkia) ettei pinta vahingoitu. Tästä tulee huolehtia välittömästi käytön jälkeen, kun ammeen pinta on vielä lämmin. Näin voidaan helpommin irrottaa liukenemattomat saippua-, rasva- ja likajäämät, jotka muuten kovettuvat ammeen pintaan.
  • Alueilla, joissa vesi on kovaa, muodostuu kalkkijäämiä. Ne poistetaan kylvyn jälkeen pehmeällä sienellä ja lämpimään veteen sekoitetulla nestemäisellä tiskiaineella. Huuhtele lopuksi huolellisesti kylmällä vedellä.
  • Pohjaventtiili puhdistetaan tarpeen mukaan mahdollisesta liasta.
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.