Ylläpito ja hoito-ohjeet

  • Kalusteidemme puhdistaminen on helppoa. Tarvitset vain kevyesti kostutetun rievun ja mahdollisesti hieman tavallista puhdistusainetta. Älä käytä hankausjauheita tai muita aineita, joissa on hiovia aineksia, happoja tai ammoniakkia.

   Vesi on pyyhittävä pois kalusteista välittömästi. Vaikka kalusteet on valmistettu kosteudenkestävästä materiaalista ja pinta on käsitelty moneen kertaan, voi kosteus ajan saatossa päästä rakenteeseen naarmuista ja kolhuista. Jos pinta on vähänkin rikki, riskinä on, että kosteuden päästessä puukuituun, se turpoaa ja aiheuttaa maalin lohkeamisen kalusteen pinnassa. Tämä on vältettävissä kun vesi ja lika kuivataan pois kalusteista heti käytön jälkeen.

  • Suihkuseiniemme profiilit ovat pääasiassa luonnonanodisoitua tai epoksimaalattua alumiinia ja lasit karkaistua turvalasia. Suosittelemme niiden puhdistukseen tensidejä ja sitruunahappoa sisältävää puhdistusainetta. Älä käytä mitään hiovia aineita, sillä niistä jää helposti naarmuja pintaan. Tummuneet kohdat käsitellään sitruuna- tai viinihapolla, joka huuhdotaan lopuksi huolellisesti pois. Kalkkitahrat poistetaan 50-asteisella talousetikalla; hankaa, anna vaikuttaa, huuhtele pois. Toista tämä tarvittaessa.

   Silkkipainettu/ huurrettu lasi tulee aina asentaa painettu kuvio ulospäin suihkutilasta. Puhdista ulkopuoli haalealla vedellä ja miedolla tiskiaineella. Älä käytä tuotteita, jotka tekevät lasin pintaan suojakalvon, sillä sellainen puhdistusaine saattaa tehdä silkkipainetusta kuviosta läikikkään ja kalvo saattaa aiheuttaa ajansaatossa lasissa olevan kuvion haalistumista. Jos olet epävarma, kokeile aina ensin pienelle alueelle

    

  • Periaate puhtaisiin ja kiiltäviin graniittipintoihin on seuraava: mitä nopeammin poistat tahran, sitä yksinkertaisemmin sen saa pois. Tuotteet, jotka sisältävät rasvaa (esimerkiksi ihovoide) voivat tunkeutua materiaaliin ja aiheuttaa pysyviä jälkiä, jos niitä ei poisteta välittömästi.

   Puhdistat graniittitasosi helposti pehmeällä sienellä tai liinalla sekä haalealla vedellä. Voimakkaammin likaantuneisiin kohtiin voit käyttää mietoa puhdistusainetta, mutta vältä hankaavien aineiden käyttöä, sillä ne naarmuttavat pinnan nopeasti. On olemassa useita graniitille tarkoitettuja puhdistusaineita. Lue aina ohjeet huolellisesti ennen kuin aloitat. Kokeile ensin pienelle alueelle.

  • Lasitettu pinta on helppo pitää puhtaana tavallisella, miedolla puhdistusaineella. Tummuneet kohdat on käsitellään sitruuna- tai viinihapolla ja huuhtellaan sen jälkeen huolellisesti pois. Sen sijaan kalkkitahrat on helpoin poistaa talousetikalla. Lämmitä etikka 50-asteiseksi, hankaa, anna vaikuttaa, huuhtele pois. Toista käsittely tarvittaessa. Älä käytä hankausjauheita ja muita hiovia aineita.

  • Lika, kalkki ja kerrostumat on helpointa poistaa saippualla ja vedellä. Huuhtele puhtaaksi ja kuivaa rievulla tai froteepyyhkeellä. Älä käytä hankausaineita, muita hiovia aineksia, happoja tai ammoniakkia sisältäviä aineita. Pinttynyt lika on suositeltavaa poistaa tensidejä ja sitruunahappoa sisältävällä puhdistusaineella.

  • Valumarmorin tasainen ja huokoseton pinta puhdistetaan kostealla liinalla ja miedolla puhdistusaineella (suosittelemme jälleenmyyjiemme valikoimista löytyvää Clean & Shine -tuotetta). Jos haluat pinnasta todella kiiltävän, voit kiillottaa sen hienojakoisella kiillotusaineella ja vahata lopuksi autovahalla. Kun toistat käsittelyn säännöllisesti, pinta pysyy monta vuotta uudenveroisena. Älä koskaan käytä kaustista soodaa, klooritiivisteitä tai happoja ja ammoniakkia sisältäviä aineita.

  • Hieronta-ammeesi perusteelliseen puhdistukseen suosittelemme puhdistus-ainettamme (saatavana jälleenmyyjiltämme). Toimi näin: Täytä ammeeseen niin paljon vettä, että se peittää kaikki suuttimet. Lisää veteen puhdistusainetta (annostele pullon ohjeiden mukaan). Käynnistä laitteisto ja anna sen käydä noin kymmenen minuuttia. Tyhjennä amme ja toista käsittely pelkällä vedellä.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.