WC - Posliini

Yleistä:

Posliini on eräs helppohoitoisimmista materiaaleista, mutta senkin kanssa on hyvä huomioida muutama asia. Pintakäsittely koostuu useasta eri prosessista, joiden tarkoituksena on pitää tuotteen pinnoite hyvänä ja varmistaa tuotteen pitkä käyttöikä. 

Hoito-ohjeet:

Puhdista WC-istuin säännöllisesti, noin kerran viikossa, jotta lika ja kalkki eivät pääse pinttymään. Käytä kosteaa liinaa, jota on kostutettu hieman tavallisella puhdistusaineella. Vältä hankausnesteiden ja muiden hankaavia aineita, happoja, klooria tai ammoniakkia sisältävien aineiden käyttöä.

Posliini:

Värjäymät on suositeltavaa poistaa tensidejä ja sitruunahappoa sisältävällä puhdistusaineella, joka huuhdellaan lopuksi huolellisesti pois. Kalkkiläiskät on helpoin poistaa talousetikalla, joka lämmitetään 50-asteiseksi. Hankaa sillä kalkkiläiskää ja anna vaikuttaa. Toista käsittely tarvittaessa. Pinnat kuivataan froteepyyhkeellä tai muulla pehmeällä materiaalilla.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.