Pyyhekuivaimet

Yleistä:

Svedbergsin pyyhekuivaimia on saatavana erilaisilla pintakäsittelyillä: kromattuina, jauhemaalattuina, ruostumattoman kiiltävinä ja PVD-pinnoituksella. Niiden säännöllinen puhdistus on tärkeää. Pyyhekuivaimen viimeistely säilyy hyvänä, kun noudatat muutamaa yksinkertaista sääntöä.

Hoito-ohjeet:

Sulje pyyhekuivain puhdistuksen ajaksi. Puhdista tuote kuivalla tai kostealla liinalla. Käytä ainoastaan pieni määrä mietoa puhdistusainetta joka ei sisällä liuotinaineita tai hankaavia ainesosia. Kromatuille, värjätyille tai metallipinnoille ei tule käyttää hankausaineita, muita hiovia aineita, happoja tai ammoniakkia sisältäviä aineita.

Turvaohjeet:

EN 60335-2-43: Tuotetta voivat käyttää yli 8-vuotiaat lapset tai henkilöt joilla on rajoittunut psyykkinen tai fyysinen suorituskyky vain jos he ovat sellaisen henkilön vastuulla, joka osaa käyttää tuotetta ja ymmärtää turvallisuusriskit. Lapset eivät saa leikkiä tuotteella. Lapset eivät saa suorittaa tuotteen puhdistus- ja huoltotöitä ilman aikuisen valvontaa.

Älä käytä tuotetta jos:

  • Johto tai pistoke on vahingoittunut!
  • Tuote on pudonnut lattialle tai muutoin vahingoittunut!

Älä koske sähkökomponentteihin. Mikäli ongelmia ilmenee, ota yhteyttä toimittajaan tai ammattitaitoiseen sähköasentajaan. Jos virtajohto vahingoittuu, se pitää vaihtaa valmistajan, valmistajan ilmoittaman korjausliikkeen tai vastaavan pätevän henkilön toimesta.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.