Suihkutilakalusteet

Suihkuseiniemme profiilit ovat pääasiassa luonnonanodisoitua tai epoksimaalattua alumiinia ja lasit karkaistua turvalasia. Suosittelemme niiden puhdistukseen tensidejä ja sitruunahappoa sisältävää puhdistusainetta. Älä käytä mitään hiovia aineita, sillä niistä jää helposti naarmuja pintaan. Tummuneet kohdat käsitellään sitruuna- tai viinihapolla, joka huuhdotaan lopuksi huolellisesti pois. Kalkkitahrat poistetaan 50-asteisella talousetikalla; hankaa, anna vaikuttaa, huuhtele pois. Toista tämä tarvittaessa.

Silkkipainettu/ huurrettu lasi tulee aina asentaa painettu kuvio ulospäin suihkutilasta. Puhdista ulkopuoli haalealla vedellä ja miedolla tiskiaineella. Älä käytä tuotteita, jotka tekevät lasin pintaan suojakalvon, sillä sellainen puhdistusaine saattaa tehdä silkkipainetusta kuviosta läikikkään ja kalvo saattaa aiheuttaa ajansaatossa lasissa olevan kuvion haalistumista. Jos olet epävarma, kokeile aina ensin pienelle alueelle

 

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.