Suihkutilakalusteet

Yleistä:

Svedbergs suihkut valmistetaan pääasiassa epoksilakatuista / luonnonanodisoiduista alumiiniprofiileista ja karkaistusta turvalasista. Pintakäsittely koostuu useasta eri prosessista, joiden tarkoituksena on säilyttää kalusteen pinnoite ja varmistaa tuotteen pitkä elinikä.

Hoito-ohjeet:

Svedbergs suihkujen puhdistus on helppoa. Tarvitset vain kostean rievun ja mahdollisesti vähän tavallista puhdistusainetta. Suihkun lasiseinät puhdistetaan kylpyhuoneeseen tarkoitetulla tai muulla tarkoitukseen soveltuvalla puhdistustuotteella. Pinnat kuivataan froteepyyhkeellä tai muulla pehmeällä materiaalilla.

Älä käytä hankausaineita, muita hiovia aineksia, happoja tai ammoniakkia sisältäviä aineita. 

Värjäymät on suositeltavaa poistaa tensidejä ja sitruunahappoa sisältävällä puhdistusaineella, joka huuhdellaan lopuksi huolellisesti pois. Kalkkiläiskät on helpoin poistaa talousetikalla, joka lämmitetään 50-asteiseksi. Hankaa sillä kalkkiläiskää ja anna vaikuttaa. Toista käsittely tarvittaessa.

Silkkipainettu lasi:

Lasi tulee aina asentaa painettu kuvio ulospäin suihkutilasta. Puhdista ulkopuoli haalealla vedellä ja miedolla tiskiaineella. Älä käytä tuotteita, jotka tekevät lasin pintaan suojakalvon, sillä sellainen puhdistusaine saattaa tehdä silkkipainetusta kuviosta läikikkään ja kalvo saattaa heuttaa ajansaatossa lasissa olevan kuvion haalistumista.

 

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.