Kotini: Melita & Ajdin Ramic

Kotini: Melita & Ajdin Ramic

Melita ja Ajdin Ramic ovat aina haaveilleet omiin mieltymyksiinsä ja ideoihinsa perustuvasta kodista, joka soveltuu täydellisesti juuri heidän perheelleen. Tästä unelmasta tuli totta: Ramicit löysivät upean tontin, jonka lämmin ja kutsuva ilmapiiri toimi loistavana alustana sisustussuunnitteluun intohimoisesti suhtautuvalle pariskunnalle. Jokainen huolellisesti mietitty yksityiskohta kuvastaa heidän persoonallisuuttaan ja tyyliään – myös kylpyhuoneet.

Kotini: Melita & Ajdin Ramic

Nimet: Melita ja Ajdin Ramic
Iät: 30 ja 36
Ammatit: Taloushallinnon konsultti ja suunnittelija
Koti: Vetlanda
Perhe: Melita, Ajdin, lapset Nejla ja Elvin
Viimeisin projekti: Takapiha, uima-allas ja terassi

Ramicin perhe

 

Hei Melita! Voisitko kertoa hieman itsestäsi ja perheestäsi?
– Meitä on neljä, minä, mieheni Ajdin ja lapsemme Nejla ja Elvin. Olen 30-vuotias taloushallinnon konsultti. 36-vuotias Ajdin työskentelee suunnittelijana.


Miksi rakensitte uuden talon vanhan ostamisen sijaan?
– Olemme aina haaveilleet oman talon rakentamisesta ja siitä, että saamme valita kaiken itse. Jonkun muun rakentaman talon ostaminen ja remontoiminen ei ollut vaihtoehto meille.

Kotini: Melita & Ajdin Ramic

Talo


Miten valitsitte tontin?
– Haluamamme tontti oli ensin varattuna toiselle perheelle. Saimme toisen tontin, johon emme olleet kuitenkaan täysin tyytyväisiä. Meidän olisi pitänyt kääntää talo ”väärin päin”, jotta aurinko olisi paistanut takapihalle. Se ei oikein tuntunut hyvältä. Muutaman päivän kuluttua meille soitettiin, että haluamamme tontti olisikin saatavilla, koska toiset ostajat olivat muuttaneet mielensä. Paremmin ei olisi voinut käydä, suoraan sanoen. Takapihalta on upea näkymä etelään alas metsään.


Kerro uudesta talostanne. Miten unelmienne talon suunnittelu eteni – tuliko yllättäviä mutkia matkaan?
– Kuten kerroin, olemme aina haaveilleet omasta talosta, erityisesti Ajdin, joka on työssäänkin talojen kanssa tekemisissä. Olemme puhuneet asiasta pitkään, mutta emme ole oikein uskaltaneet ryhtyä tuumasta toimeen. Kävi tietysti niin, että päätimme aloittaa rakentamisen maailmanlaajuisen kriisin ja korkeiden hinta- ja korkotasojen aikana. Uskon kuitenkin, että täydellistä hetkeä ei ole olemassakaan, vaan jos tilaisuus tulee eteen, on syytä toimia. Valitsimme yksikerroksisen talon ja suuret huoneet, ja varasimme lapsille oman osan talosta. Keittiön ja olohuoneen väliin jätimme paljon avointa oleskelutilaa.

Kotini: Melita & Ajdin Ramic
Kotini: Melita & Ajdin Ramic
Kotini: Melita & Ajdin Ramic
Kotini: Melita & Ajdin Ramic
Kotini: Melita & Ajdin Ramic
Kotini: Melita & Ajdin Ramic

Kylpyhuoneet

 

Mitä yleisesti tavoittelitte ja odotitte kylpyhuoneiden suhteen?
– Meillä oli selvä mielikuva huoneista, mutta emme olleet päättäneet, mistä hankimme sisustuksen. Törmäsimme sattumalta Martiniin Coloraman myymälässä. Olimme liikkeessä aivan toisen asian vuoksi, mutta juutuimme ihailemaan Svedbergsin näyttelyosastoa. Martin tarjoutui piirtämään kylpyhuoneet meille. Kaikki sujui upeasti siitä hetkestä lähtien.

Mitä elementtejä ja toiminnallisuuksia olette valinneet kylpyhuoneisiin ja miksi?
– Halusimme tilavan ratkaisun, johon mahtuu kylpyamme ja kaksoissuihku. Koska lapset olivat toivoneet kylpyammetta, se oli korkealla listallamme.

Mikä ratkaisi valinnan Svedbergsin kylpyhuonekalusteiden eduksi?
– Svedbergsillä oli kaikki mitä kylpyhuoneisiin halusimme. Saimme siis kaiken tarvitsemamme yhdeltä toimittajalta. Myös Vetlandan Coloraman Martinin tarjoama asiantuntemus ja tuoteosaaminen vaikutti päätökseemme. Oli mukavaa, että saatoimme vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa. Martin taisi joutua piirtämään peilit uudelleen 4–5 kertaa, ennen kuin vihdoin teimme päätöksen, heh.

Nykyään on erittäin suosittua, että samassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua. Mikä vaikutti päätökseen ja miksi valinta oli tärkeä teille?
– Se tuntuu jollain tavalla ylelliseltä ja ennen kaikkea erittäin kätevältä ratkaisulta.


Mihin olette erityisen tyytyväisiä? Mikä on parasta kylpyhuoneissanne?
– Kaksoissuihkut, jotka tuovat kylpyhuoneeseen hieman kylpylätunnelmaa.

Tuoteluettelo – suuri kylpyhuone:

Epos -allaskaappi 160x45

Graafinen muotoilu elegantilla kehyksellä. Saatavilla avosäilytyksellä tai ilman, pöytätasolla ja malja-altaalla.

5 409 €

Stora

Pyöreä metallinen malja-allas.

737 €

Valje Ovaali

Minimalistinen peili tunnelmallisella takavalolla.

507 €

Riippuvalaisin Cylinder

Sisustuksen katseenvangitsija, joka tuo samalla lisävaloa kylpyhuoneeseen. Sylinterin muotoinen.

126 €

Stuor suihkukokonaisuus

Suihkulautasen halkaisija Ø40 cm, sis. Termostaattihanan ja käsisuihkun.

1 574 €

Skoga -kääntyvä suihkuseinä

Kääntyvä suihkuseinä. Leveydet: 55-100 cm. Korkeus 198 cm.

Spika ammesuihkukokonaisuus

Ammesuihkukokonaisuus sisältäen käsisuihkun ja termostaattihanan juoksuputkella. 150cc/160cc.

496 €

WC Alta

Seinäkiinnitteinen wc-istuin vaimennetulla kannella.

536 €

WC -painike

Kolme väriä.

63 €

Paperipidike A03

Kiinnitys akksipuoleisella 3M -tarralla. Ruostumatonta terästä.

39 €

Ripustin-1 A01

Kiinnitys akksipuoleisella 3M -tarralla. Ruostumatonta terästä.

16 €

Kotini: Melita & Ajdin Ramic

Miten kuvailisitte kylpyhuoneiden estetiikkaa? Miten vieraat ja sukulaiset kommentoivat sitä?
– Halusimme kylpyhuoneisiin hieman hotellimaista luksusfiilistä. Vieraiden reaktio on VAU! Ja se kuvastaa täydellisesti sitä, mitä tavoittelimmekin.


Mitä vinkkejä antaisitte kylpyhuoneremonttia harkitseville?

Pyydä apua, käy liikkeissä, tutustu tuotekuvastoihin. Käytä aikaa. Lopputuloksen on oltava niin täydellinen, ettei siitä löydä mitään valitettavaa.

Kotini: Melita & Ajdin Ramic

Tuoteluettelo – pieni kylpyhuone:

Epos -allaskaappi 100x45

Graafinen muotoilu elegantilla kehyksellä. Sivuhylly. Saatavilla avosäilytyksellä tai ilman, pöytätasolla ja malja-altaalla.

2 938 €

Stora

Pyöreä metallinen malja-allas.

737 €

Valje Leikattu ympyrä 120

Minimalistinen peili tunnelmallisella takavalolla.

887 €

Riippuvalaisin Cylinder

Sisustuksen katseenvangitsija, joka tuo samalla lisävaloa kylpyhuoneeseen. Sylinterin muotoinen.

126 €

Korkea kaappi 160x35

Korkeus: 160 cm. Leveys: 35 cm, Syvyys: 35 cm. Saatavilla kuudessa värissä.

723 €

Yding suihkukokonaisuus

Suihkukokonaisuus sis. termostaattihanan ja käsisuihkun.

988 €

Skoga -suora suihkukulma

Kaksi ovea. Korkeus 198 cm. Oviaukko 85-127 cm.

WC Alta

Seinäkiinnitteinen wc-istuin vaimennetulla kannella.

536 €

WC -painike

Kolme väriä.

63 €

Paperipidike A03

Kiinnitys akksipuoleisella 3M -tarralla. Ruostumatonta terästä.

39 €

Ripustin-1 A01

Kiinnitys akksipuoleisella 3M -tarralla. Ruostumatonta terästä.

16 €

Asiantuntijan neuvot

Meillä oli ilo haastatella Vetlandan Coloraman myyjää, kylpyhuoneasiantuntijaa Martin Anderssonia. Alusta asti projektissa mukana ollut Martin on suunnitellut nämä kaksi upeaa kylpyhuonetta Ramicin perheelle.

 

Miten ensimmäinen tapaaminen asiakkaiden kanssa sujui?
– Melita ja Ajdin tulivat liikkeeseen ja kertoivat rakentavansa uuden talon. Aloimme sitten käydä läpi heidän tarpeitaan ​​ja sitä, miltä kunkin tilan haluttiin näyttävän. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen tiesin, että sekä Ajdinilla että Melitalla oli melko selkeä kuva siitä, miltä he halusivat talon näyttävän. Talossa oli upea pohjaratkaisu ja hienoja materiaaleja!

Millaisia tarpeita ja haaveita heillä oli kylpyhuoneiden suhteen?
- Kylpyhuoneet ovat selvästi erikokoisia. Iso kylpyhuone on epäilemättä talon vau-tekijä, jos minulta kysytään. Se on kuitenkin myös erittäin toimiva (kaksi pesuallasta, kaksi suihkua jne.). Se sopii erinomaisesti lapsiperheelle! Tätä käsittääkseni Melita ja Ajdin toivoivatkin: kylpyhuonetta, joka on toimiva ja samalla ilo silmälle! Pienemmän kylpyhuoneen suhteen Melita ja Ajdin halusivat nähdäkseni yhteneväisyyttä isoon kylpyhuoneeseen, missä he mielestäni onnistuivatkin hyvin. Kylpyhuoneiden sisustusvalinnoissa on paljon yhtäläisyyksiä, mutta tuovat silti jollain tapaa eri kokemuksen, koska lattia- ja seinälaatat ovat erilaiset. Kylpyhuoneet säteilevät lämpöä ja toiminnallisuutta, mitä Melita ja Ajdin käsitykseni mukaan halusivatkin.

Mitä "älykkäitä ratkaisuja" kylpyhuoneissa on?
– Isosta kylpyhuoneesta ei puutu mitään, jos minulta kysytään. Kaikki on juuri niin kuin pitääkin, huoneessa on fiksuja ratkaisuja ja kalusteet on sijoiteltu järkevästi.

Kotini: Melita & Ajdin Ramic

Melita ja hänen perheensä sisustivat kylpyhuoneen kokonaan Svedbergsin tuotteilla kaapeista wc-paperitelineisiin. Mikä saa asiakkaat valitsemaan juuri meidän kylpyhuonekalusteemme?
– Kokemukseni mukaan monet haluavat valita aina vain nimenomaan Svedbergsin tuotteita. Tähän on useita syitä. Svedbergsillä on laaja valikoima laadukkaita tuotteita. Tämä on ehkä se kaikkein tärkein syy. Merkitystä on myös sillä, että suunnitteluvaiheessa on suhteellisen helppo saada käsitys lopputuloksesta. Kylpyhuoneiden piirtäminen Svedbergsin piirustusohjelmassa on vaivatonta. Asiakas saa nopeasti hyvän kuvan siitä, miltä kylpyhuone näyttää.


Mitkä ovat parhaat vinkkisi kylpyhuoneremonttia suunnittelevalle?
– Eräs kylpyhuoneremonttia tekevien suurimmista haasteista on visualisoida, miltä lopputulos näyttää. Suosittelen siis etsimään inspiraatiota joko liikkeistä tai osoitteesta svedbergs.fi. Ota sitten yhteyttä asianmukaiseen henkilöön, joka voi auttaa laatimaan yhden tai useita ehdotuksia. Vaikka ensimmäinen luonnos ei olisikaan täydellinen, tarvitaan vain muutama säätö, ja lopputulos on takuulla upea. Siinä minun vinkkini!

Lisää inspiraatiota

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.