Pieni kylpyhuone

5 vinkkiä pienen kylpyhuoneen remontoijalle

Pienen kylpyhuoneen muuntaminen mukavaksi ja tyylikkääksi rauhan tyyssijaksi edellyttää tarkkaa harkintaa ja luovuutta. Oikealla sisustuksella ja fiksuilla ratkaisuilla voit loihtia kylpyhuoneen, joka ei ole pelkästään kaunis vaan myös käytännöllinen ja toimiva. Seuraavassa on muutama Svedbergsin vinkki, joita noudattamalla voit toteuttaa unelmiesi kylpyhuoneen.

Bloc

1. Vaaleat värit saavat kylpyhuoneen näyttämään suuremmalta

Vaaleilla pinnoilla kylpyhuoneeseen saa ilmavuuden ja tilan tuntua. Kaakeleiden ja lattialaattojen vaaleat sävyt heijastavat valoa ja saavat kylpyhuoneen näyttämään suuremmalta kuin se todellisuudessa on. Kun pintoihin yhdistää läpikuultavaa materiaalia, kuten kirkkaasta lasista tehdyn suihkukulman, valo pääsee virtaamaan vapaasti ja kylpyhuone tuntuu avaralta.

Yhtenäinen kylpyhuonekalusteiden tyyli luo ehjän ja harmonisen kokonaisuuden. Jos eri värejä on liikaa, kylpyhuoneesta voi tulla sekavan oloinen.

Svedbergsin vinkit

Valitse sama ilme allas-, peili- ja seinäkaappiin: yhdistä esimerkiksi tammiviilusta tehtyihin Poem-kylpyhuonekalusteisiin samanvärinen Sarek-peilikaappi ja ‑seinäkaappi.

Poem

Piirrä kylpyhuoneesi

Suunnittele kylpyhuoneesi jo tänään. Kaikki onnistuu vain muutamalla napinpainalluksella.

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Säilytystila kannattaa maksimoida

Pienessä kylpyhuoneessa tärkeintä on se, mitä siellä on. Kannattaa valita joustavat kylpyhuonekalusteet, joissa on fiksuja säilytysratkaisuja. Kylpyhuone pysyy siistinä, kun tavarat saa paikoilleen ulosvedettävillä laatikoilla varustettuun allaskaappiin ja peilikaappiin.

Uudessa Poem-kalustesarjassa on tyylikäs ylälaatikon sisusta, ja aiempaa korkeamman allaskaapin myötä alalaatikossakin on entistä enemmän tilaa.

Svedbergsin vinkit

Lattiatilaa saa lisää valitsemalla 35 cm syvän allaskaapin ja säilytystilaa saa lisää yhdistämällä allaskaapin peilikaappiin.

Poem
Poem -allaskaappi

Uutuuksia kylpyhuoneeseen

3. Korkeat kaapit tuovat syvyyttä

Sopivalle korkeudelle asetetun kylpyhuoneen peilin avulla kylpyhuoneen saa näyttämään suuremmalta kuin se todellisuudessa onkaan. Jos seinälle asetetaan suuri peili, se heijastaa valoa ja luo illuusion suuremmasta tilasta.

Svedbergsin vinkit

Jos haluat erityisen korkean peilin, valitse ovaalinmuotoinen Valje-peili energiatehokkaalla LED-valaistuksella. Leveys 45 cm, korkeusvaihtoehdot 90 ja 110 cm.

Poem

Kylpy&Huone

Tämä on tuoteoppaamme Kylpy&Huone, jonka tarkoitus on kuvata kaikkia valikoimamme tuotteita, yhdistelmiä, materiaaleja ja värejä mahdollisimman selkeästi.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Panosta valaistukseen

Kylpyhuone kannattaa valaista erilaisilla valonlähteillä niin, että huoneen jokainen nurkka saa valoa. Valitse peilikaappi tai kylpyhuonepeili sisäänrakennetulla LED-valaistuksella ja vaikkapa muutama riippuvalaisin tuomaan lisävaloa ja lisämaustetta sisustukseen.

Svedbergsin vinkit

Sekä Skuru- että Ista-peilikaapeissa on valaistus, jota voi säätää itse suoraan kalusteesta. Jos tarvitset lisää valoa, valitse laatikkovalot ja lattiavalot allaskaappiin.

Valje
Sisusta ympäristöystävällisesti kestävillä ruotsalaisilla kylpyhuonekalusteilla

Sisusta ympäristöystävällisesti kestävillä ruotsalaisilla kylpyhuonekalusteilla

5. Korkea kaappi saa tilan tuntumaan korkeammalta

Voit luoda illuusion korkeammasta huoneesta valitsemalla korkean seinäkaapin. Saat siitä myös lisää säilytystilaa. Voit valita myös fiksuja lisävarusteita, kuten ulosvedettävät laatikot pyyhkeille ja teräksisen latausaseman kihartimelle.

Svedbergsin vinkit

Seinäkaapeissa on kaksi korkeus- ja syvyysvaihtoehtoa. Vapaaksi säilytystilaksi soveltuu hyvin avohylly, johon saa kaikki kylpyhuonetarvikkeet.

 

Poem
Poem

Vinkkejä ja ohjeita uuteen kylpyhuoneeseen

Aiotko remontoida kylpyhuoneesi? Remontti voi tuntua ajatuksena vähän hankalalta, mutta upea lopputulos on usein vaivan väärti.

Divider
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.