Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Värivaihtoehtomme

Värit kylpyhuoneessa

Valkoinen kylpyhuone on aina ajaton valinta. Harmaa ja musta ovat kauniita ja antavat huoneeseen selkeän rytmin. Tammi on klassikko. Jos haluat kokeilla jotain erilaista, tuoda uudenlaista energiaa kylpyhuoneeseen, ehkä nyt olisi aika tehdä se väreillä? Olemme valinneet kuusi ajan hermolla olevaa väriä, jotka voit valita kalustesarja Formaan, DK:hon ja Stiliin.

Tyylikästä mustaa kylpyhuoneessa

Musta on uusi musta. Hienostunut, selkeä ja tyylikäs. Väri huokuu ylellisyyttä. Kuten valkoinenkin kylpyhuone, musta kestää aikaa. Se on samalla ajaton ja jännittävä. Jos haluat kylpyhuoneeseen paljon tummia elementtejä, varmistathan, että huoneeseen tulee myös tummiin sävyihin sopiva valaistus.

Valkotammi korostaa skandinaavista ilmettä

Vaaleaa ja luonnollista. Vaikutteita skandinaavisesta muotoiluperinteestä. Valkopigmentoitu valkotammi tekee kylpyhuoneesta erittäin valoisan ja ilmeeltään ilmavan. Kalustesarja DK:ssa tätä ilmettä korostetaan valkoisen ja puun yhdistelmällä. Tyylikkäät laatikon etulevyt aidosta tammiviilusta yhdistettynä valkoiseksi lakattuun runkoon korostavat kaunista muotoilua entisestään.

Valkoisen kylpyhuoneen monet mahdollisuudet

Valkoinen on kaikkea muuta kuin tylsä sisustusväri. Se on vaalea, freesi ja ajaton. Valkoinen kestää aikaa ja jos siihen kyllästyy, aina voi muutta ilmettä tekstiileillä tai muilla pienillä yksityiskohdilla. Valkoinen kylpyhuoneen sisustus on varma kortti sellaiselle, joka kyllästyy helposti trendiväreihin. Silloin on helpointa hakea väriä somisteilla. Myös tyylin vaihto on helppoa valkoisessa kylpyhuoneessa. Se kun on kuin tyhjä taulu.

Harmoniaa kivenharmailla kylpyhuonekalusteilla

Kaunis tummanharmaa sävy, joka sopii hyvin yhteen monen värin ja sävyn kanssa. Erittäin käyttökelpoinen harmaan sävy, jonka monet valitsevat. Täydellinen, kun haluat kylppäriisi vähän potkua. Pehmeämpi sävy kuin puhdas musta olematta silti tylsä. Harmaa on aina tyylikäs ja kivenharmaa yksi suosituimmista sävyistä.

Lisää väriä kylpyhuoneeseen

Jos haluat kokeilla jotain erilaista, tuoda uudenlaista ilmettä kypyhuoneeseen, ehkä nyt olisi aika tehdä se väreillä? Olemme valinneet kuusi ajan hermolla olevaa väriä, jotka voit alita kalustesarja Formaan, DK:hon ja Stiliin.

Jos haluat valita oman värin

Emme halua sulkea erilaisia vaihtoehtoja pois, kun kyse on värin valinnasta. Sinun ei tarvitse pitäytyä meidän valitsemissa sävyissä. Ehkä rakastat vaalean keltaista tai olet aina unelmoinut tumman vihreästä kylpyhuoneesta. Kerro meille, niin ratkaisemme asian. Voit valita minkä tahansa värin niin allaskaappeihin, kuin peileihin ja peilikaappeihin (lisähintaan).

Svedbergsin takuu antaa sinulle turvaa

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet kalusteita kodin kaikkein vaativimpaan ympäristöön vuodesta 1962 lähtien. Kalusteemme kestävät jokapäiväistä käyttöä. Svedbergs on turvallinen valinta märkä- ja kuivatiloihin. 10 vuoden takuun annamme valmistamillemme kalusteille ja suihkuoville, -kaapeille ja -seinille. 5 vuoden takuun annamme pyyhekuivaimille, ammeille, hanoille ja wc-istuimille.