Värit kylpyhuoneessa

Valkoinen kylpyhuone on aina ajaton valinta. Harmaa ja musta ovat kauniita ja antavat huoneeseen selkeän rytmin. Tammi on klassikko. Jos haluat kokeilla jotain erilaista, tuoda uudenlaista energiaa kylpyhuoneeseen, ehkä nyt olisi aika tehdä se väreillä? Olemme valinneet kuusi ajan hermolla olevaa väriä, jotka voit valita kalustesarja Epos ja Forma.

Värivaihtoehtomme
Värit kylpyhuoneessa

Vaalea saarni

Valkoinen väripigmentti on tämän värin perusta. Saarni kuultolakataan varovasti peittämättä puun tuntua ja korostaen skandinaavista ilmettä. Käsittely, joka nostaa käsityön hienoudet esiin!

Vaalea saarni
Vaalea saarni

Tumma saarni

Anna puun tunnun ohjastaa. Tummempi ruskean sävy, jossa on aavistus harmaata, vie ajatukset suklaaseen tai manteliin. Väri korostaa saarnin luonnollista puunsyykuviota olemalla samalla lämmin, ylellinen ja jalostunut.

Tumma saarni
Tumma saarni

Tyylikästä mustaa kylpyhuoneessa

Musta on uusi musta. Hienostunut, selkeä ja tyylikäs. Väri huokuu ylellisyyttä. Kuten valkoinenkin kylpyhuone, musta kestää aikaa. Se on samalla ajaton ja jännittävä. Jos haluat kylpyhuoneeseen paljon tummia elementtejä, varmistathan, että huoneeseen tulee myös tummiin sävyihin sopiva valaistus.

Tyylikästä mustaa kylpyhuoneessa

Valkotammi korostaa skandinaavista ilmettä

Vaaleaa ja luonnollista. Vaikutteita skandinaavisesta muotoiluperinteestä. Valkopigmentoitu valkotammi tekee kylpyhuoneesta erittäin valoisan ja ilmeeltään ilmavan. Kalustesarja DK:ssa tätä ilmettä korostetaan valkoisen ja puun yhdistelmällä. Tyylikkäät laatikon etulevyt aidosta tammiviilusta yhdistettynä valkoiseksi lakattuun runkoon korostavat kaunista muotoilua entisestään.

Valkotammi korostaa skandinaavista ilmettä

Valkoisen kylpyhuoneen monet mahdollisuudet

Valkoinen on kaikkea muuta kuin tylsä sisustusväri. Se on vaalea, freesi ja ajaton. Valkoinen kestää aikaa ja jos siihen kyllästyy, aina voi muutta ilmettä tekstiileillä tai muilla pienillä yksityiskohdilla. Valkoinen kylpyhuoneen sisustus on varma kortti sellaiselle, joka kyllästyy helposti trendiväreihin. Silloin on helpointa hakea väriä somisteilla. Myös tyylin vaihto on helppoa valkoisessa kylpyhuoneessa. Se kun on kuin tyhjä taulu.

Valkoisen kylpyhuoneen monet mahdollisuudet

Harmoniaa kivenharmailla kylpyhuonekalusteilla

Kaunis tummanharmaa sävy, joka sopii hyvin yhteen monen värin ja sävyn kanssa. Erittäin käyttökelpoinen harmaan sävy, jonka monet valitsevat. Täydellinen, kun haluat kylppäriisi vähän potkua. Pehmeämpi sävy kuin puhdas musta olematta silti tylsä. Harmaa on aina tyylikäs ja kivenharmaa yksi suosituimmista sävyistä.

Harmoniaa kivenharmailla kylpyhuonekalusteilla

Lisää väriä kylpyhuoneeseen

Jos haluat kokeilla jotain erilaista, tuoda uudenlaista ilmettä kypyhuoneeseen, ehkä nyt olisi aika tehdä se väreillä? Olemme valinneet kuusi ajan hermolla olevaa väriä, jotka voit alita kalustesarja Epos ja Forma

Lisää väriä kylpyhuoneeseen
Kalk

Kalk

Tämä todella vaalea harmaan sävy on hieman pehmeämpi vaihtoehto vitivalkoiseen verrattuna ja siksi monen suosikki. Tekee ilmeestä lämpimämmän ja hieman rauhallisemman.

Sand

Sand

Kunnioittaa vaaleanharmaata, mutta lämpimämpi beigen sävy luo pehmeämmän vaikutelman. Sopii hyvin yhteen valkoisen sekä tummempien ruskeansävyjen kanssa.

Granit

Granit

Ajaton ja rauhallinen keskiharmaan sävy, joka sopii moneen tyyliin. Granit on helppo yhdistää eri materiaalien ja muiden värien kanssa.

Salvia

Salvia

Tumma ja lämmin vihreä. Väri, joka tuo luonnon mukanaan kylpyhuoneeseen. Sopii hienosti yhteen paletin muiden sävyjen kanssa.

Hav

Hav

Tummahko sininen, jonka yhdistää aavaan veteen. Rauhallisella ilmeellään sopii hyvin harmaan sävyihin, sekä luonnon elementteihin, kuten kiveen ja puuhun.

Svedbergsin takuu antaa sinulle turvaa

Svedbergsin takuu antaa sinulle turvaa

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet kalusteita kodin kaikkein vaativimpaan ympäristöön vuodesta 1962 lähtien. Kalusteemme kestävät jokapäiväistä käyttöä. Svedbergs on turvallinen valinta märkä- ja kuivatiloihin. 20 vuoden takuun annamme valmistamillemme kalusteille ja suihkuoville, -kaapeille ja -seinille. 5 vuoden takuun annamme pyyhekuivaimille, ammeille, hanoille ja wc-istuimille.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.