Neljä kalustesarjaa, entistä enemmän etusarjavaihtoehtoja

Kylpyhuonekalusteiden valinnassa on erityisen tärkeää, miltä niiden etupuoli näyttää. Kun valinta osuu juuri oikeaan, kylpyhuone toimii hienosti muun kodin jatkeena. Kannattaa siis harkita, mikä sopii omaan kylpyhuoneeseesi ja tyyliisi. Valikoimassamme on monenlaisia vaihtoehtoja: integroidut vetimet, push open -mekanismit ja perinteiset vetimet.

Neljä kalustesarjaa, entistä enemmän etusarjavaihtoehtoja

Sileä

Tämä malli on omiaan yksinkertaisen ja pelkistetyn tyylin ystäville. Tyylin voi personoida itselleen sopivaksi valitsemalla mieleisen värin perusvärien, värikokoelman tai puuviilujen väreistä sekä valitsemalla tyyliin sopivan vetimen.

Epos ja Forma
Epos Sileä

Relief

Massiivipuinen sileä malli integroidulla vetimellä. Yläreunan kaunis vedinlista täydentää tyylin. Saatavilla eri värisillä maali-, ja puuviilupinnoilla.

Epos
Epos Relieff

Rand

Yksinkertaisen tyylikäs ja elegantin moderni malli. Urat ovat rytmitetty niin, että kaikki malliston vetimet sopivat yhteen tämänkin mallin kanssa. Saatavilla kolmessa eri massiivipuuvärissä.

Epos
Epos Rand

Sans

Integroitu vedin, joka on tyylikkään käytännöllinen valinta. Kosteudenkestävä rakenne sävy sävyyn kalusteen kanssa. Saatavilla eri värisillä maali-, ja puuviilupinnoilla.

Forma
Forma Sans

Dekor

Modernin näköinen integroitu vedin, josta saa hyvän otteen. Kosteudenkestävä rakenne sävy sävyyn kalusteen kanssa. Saatavilla eri värisillä maali-, ja puuviilupinnoilla.

Forma
Forma Dekor

Kontur

Tässä mallissa kaunis, mutta käytännöllinen vedinura, joka kiertää laatikon etusarjaa. Kokonaisilme muuttuu riippuen valitseeko maalisävyn vaiko puuviilun pintaan.

Forma
Forma Kontur

Kant

Tässä mallissa on viisto reuna ja kokonaisilme muodostuu klassisen ja modernin välille riippuen minkä värin ja vetimen kokonaisuuteen valitsee. Saatavilla perusmaaliväreissä.

Forma
Forma Kant

Kehys

Kehysmalli pelkistettyyn shaker-tyyliin. Puhtaat linjat yhdistettyinä erilaisiin vedinvaihtoehtoihin mahdollistavat klassisen, mutta myös maalaisromanttisemman ja moderninkin tyylin. Saatavilla eri värisillä maali-, ja puuviilupinnoilla.

Forma
Forma Kehys
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.