Neljä kalustesarjaa, entistä enemmän etusarjavaihtoehtoja

Kylpyhuonekalusteiden valinnassa on erityisen tärkeää, miltä niiden etupuoli näyttää. Kun valinta osuu juuri oikeaan, kylpyhuone toimii hienosti muun kodin jatkeena. Kannattaa siis harkita, mikä sopii omaan kylpyhuoneeseesi ja tyyliisi. Valikoimassamme on monenlaisia vaihtoehtoja: integroidut vetimet, push open -mekanismit ja perinteiset vetimet.

Sileä

Epos ja Poem

Etusarjat ovat perusilmeeltään sileitä ja pelkistettyjä. Luo persoonallinen tyyli väreillä, värikokoelman väreillä, aidolla puuviilulla ja erilaisilla vetimillä. Push open -mekanismi takaa pelkistetyn ja minimalistisen tyylin.

Poem
Poem
Poem

Relief

Epos

Sileä etusarja ja massiivipuinen integroitu vedinlista. Vedinlista on linjassa yläreunaan ja luo näin kehysmäisen vaikutelman. Saatavilla valkoisena ja aidoilla puuviiluilla.

Epos
Epos
Epos

Rand

Epos

Linjakas etusarja on elegantti ja moderni. Ilmettä voi muuttaa erilaisilla vetimillä. Vaihtoehtoina musta tai tumma saarni. Push open -mekanismi takaa pelkistetyn ja minimalistisen tyylin.

Epos
Epos
Epos
Poem -allaskaappi

Uutuuksia kylpyhuoneeseen

Vedinura

Poem

Sileä etusarja ja integroitu vedinura. Massivipuusta ja puuviilusta valmistetut etusarjat ovat todellinen puusepän taidonnäyte, kun valitaan jonkin kolmesta puusävystä.

Poem
Poem
Poem

Vedinlista

Poem

Huomaamaton ja käytännöllinen vedinlista luo minimalistisen vaikutelman. Listan värin mukaisen siluetin sävyt ja puuviilut takaavat viimeistellyn ulkoasun.

Poem
Poem
Poem

Kehys

Poem

Ohuet massiivipuiset reunat kehystävät etusarjoja ja luovat modernin ilmeen, jossa on myös ripaus klassisuutta. Valitse joko push open ‑mekanismi tai vedin, ja materiaaliksi saarni tai tammi, niin saat kauniin luonnollisen lopputuloksen. Push open -mekanismi takaa pelkistetyn ja minimalistisen tyylin.

Poem
Poem
Poem
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.