Kestävyys

5 vinkkiä kestävään kylpyhuoneeseen

Kestävän ja ympäristöystävällisen kylpyhuoneen laatiminen alkaa ympäristövaikutukset minimoivista materiaaleista ja tuotteista. Kun käytät FSC-sertifioituja puukalusteita, vettä säästäviä hanoja ja energiatehokasta LED-valaistusta, säästät sekä vettä että energiaa. Kun käytät myös luonnonmukaisia puhdistustuotteita ja varaudut tulevaisuuteen ajattomilla design-valinnoilla ja kestävillä materiaaleilla, voit olla varma siitä, että kylpyhuoneesi on ympäristöystävällinen ja kestää aikaa.

Badkar auren i svart matt och front vägghylla

1. Valitse ympäristöystävällisiä materiaaleja

Kun valitset ympäristöystävälliset materiaalit, saat kylpyhuoneen, joka kestää pitkään. Kylpyhuonekalusteemme valmistetaan FSC-sertifioiduista puulevyistä, mikä tarkoittaa, että materiaali tulee kestävästi ja ympäristöystävällisesti toimivilta metsätalousyhtiöiltä. Lisäksi allaskaappimme ja suihkumme voi purkaa ja kierrättää täysin.

Poem

Piirrä kylpyhuoneesi

Suunnittele kylpyhuoneesi jo tänään. Kaikki onnistuu vain muutamalla napinpainalluksella.

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Vedenkulutuksella on väliä

Vedenkulutusta voi vähentää huomattavasti moderneilla, vettä säästävillä pesuallashanoilla, joissa on virtauksenrajoitin. Vähäisempi vedenkulutus hellii ympäristön lisäksi myös kukkaroa. Useimmissa pesuallashanoissamme on kylmäkäynnistystoiminto, joka vähentää lämpimän veden hukkakäyttöä jopa 40 % vuodessa.

Svedbergs
Bloc -allaskaappi

Uutuuksia kylpyhuoneeseen

3. Käytä energiatehokasta valaistusta

Energiatehokkaalla LED-valaistuksella kylpyhuoneeseen saa miellyttävän valon, joka syttyy välkehtimättä ja kestää pitkään. Lisäksi se kuluttaa energiaa vain murto-osan siitä, mitä saman valon tuottamiseen tarvitaan hehkulampulla tai loisteputkella. Valitse peilikaappi tai peili säädettävillä valoilla, niin saat varmasti tarpeisiisi sopivan valaistuksen kylpyhuoneeseen.

Valje

Kylpy&Huone

Tämä on tuoteoppaamme Kylpy&Huone, jonka tarkoitus on kuvata kaikkia valikoimamme tuotteita, yhdistelmiä, materiaaleja ja värejä mahdollisimman selkeästi.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Käytä luonnonmukaisia puhdistustuotteita

Vältä kemiallisia ja syövyttäviä aineita kylpyhuoneen puhdistuksessa. Usein kostea liina, vesi ja pieni määrä pesuainetta riittää poistamaan lian, värjäytymät ja kalkkijäämät kylpyhuoneen kalusteista. Lisätietoja kylpyhuonekalusteiden huoltamisesta on hoito-ohjesivulla.

Poem
Poem -allaskaappi

Skandinaavinen ilme

5. Suunnittele pitkälle tulevaisuuteen

Katso tulevaisuuteen ja remontoi kylpyhuone kalusteilla, joiden ajaton muotoilu ja materiaalit kestävät hyvin aikaa. Svedbergsin kylpyhuonekalusteille ja suihkuille annetaan myös jopa 20 vuoden takuu. Jos haluat erityisen kestävät kalusteet, tutustu galvanoidusta teräspellistä valmistettuihin Intro-kalusteisiimme, joilla on Ruotsin valtiollisen tutkimuslaitoksen RISE:n korkein kestävyysluokitus.

Poem
Divider
Poem

Vinkkejä ja ohjeita uuteen kylpyhuoneeseen

Aiotko remontoida kylpyhuoneesi? Remontti voi tuntua ajatuksena vähän hankalalta, mutta upea lopputulos on usein vaivan väärti.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.