Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Kesäkampanja 20%

Skapa ja Forma -kalustesarjat sekä kaikki peilit ja peilikaapit. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa 22.6. - 2.8.2020.

Kampanja

Forma

Forma on ollut menestys siitä lähtien, kun se esiteltiin ensimmäisen kerran. Osaksi muotoilunsa vuoksi, osaksi siksi, että vaihtoehdot tuntuvat loputtomilta. Yksinkertaisen tyylikäs design. Skandinaavista tyyliä, joka tuntuu yhtä modernilta ja oikealta vuosi toisensa jälkeen.

20% Formasta

Skapa

Kehitetty erityisesti hieman pienempiä kylpyhuoneita ajatellen. Ilman kompromisseja. Laatua, kauniita yksityiskohtia ja käytännöllisyyttä.

Peilikaappeja kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin

Meidän peileissä ja peilikaapeissamme yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja hyvät toiminnallisuudet. Näin ne sopivat monenlaisiin kylpyhuoneisiin. Laajasta valikoimastamme löytyy paljon erilaisia malleja ja mittoja sekä erilaisia valaistusratkaisuja, myös portaattomasti säädettävä LED-valo. Eikä kukaan kiellä yhdistelemästä useampaa erilaista mallia omanlaiseksi persoonalliseksi kokonaisuudeksi.

Peilikappit ja peili

Inspiroidu jälleenmyyjiemme luona

Etsitkö uusia kylpyhuonekalusteita ja haluaisit nähdä millaisilta kalusteemme oikeasti näyttävät? Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjämme, joka on mukana kampanjassamme!