Auren

Auren

- Kapea ja moderni vaikutelma

Erilainen siluetti eri kulmista

Amme on yhdistelmä upeaa muotoilua ja käytännöllisyyttä, ja sen dynaaminen siluetti näyttää erilaiselta eri kuvakulmista. Elegantin Auren-kylpyammeen tunnistaa pelkistetyn kaltevasta yläreunasta ja pehmeästi lattiaa vasten laskeutuvasta alaosasta. Silkkinen mattaviimeistely ja ohut reuna tuovat ergonomisen ja miellyttävän kylpyelämyksen. Uusi vapaasti seisova kylpyamme edustaa tinkimätöntä designia, jossa yhdistyvät ajaton muotoilu ja ainutlaatuinen ulkoasu.

Auren Kylpyammeet

"Auren- kylpyammeessa on reilusti tilaa. Sen pehmeästi kaartuvat muodot luovat ylellisen ja modernin vaikutelman. Kätevän muotoilun ansiosta ammeen voi sijoittaa nurkkaan tai seinää vasten – tai vaikkapa keskelle lattiaa." 

- Johan Körner, designchef 

Photocredit: Jetta Jalander
Photocredit: Jetta Jalander
Photocredit: Jetta Jalander
Photocredit: Jetta Jalander

"Lucitesta valmistetut kylpyammeet ovat paitsi ilo silmälle, myös erittäin käytänöllisiä ja helppoja pitää puhtaina."

Material

Kylpyamme on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätettävistä materiaaleista, jotka täyttävät maailman tiukimman CAL65-ympäristösertifikaatin vaatimukset. Ammeen kestävä rakenne ehkäisee kulumia, tahroja ja pintanaarmuja tehokkaasti. Kylpysyvyys: 45 cm • Kylpyvesimäärä: 210 l • Materiaali: Lucite

Auren
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.