Lucite

Lucite -akryylista valmistettu kylpyamme voi olla oikeastaan minkä mallinen vain, sillä materiaali on todella muovautuvaa. Värinkestävä ulkopinta antaa pehmeän ja lämpimän tunnun. Materiaali ei ime itseensä likaa, joten se on helppo pitää puhtaana.

Badkar i Lucite

Auren

Uusi matta Auren-kylpyamme edustaa tinkimätöntä designia. Ohuet, hieman sisäänpäin kaltevat reunat tuovat kapean ja modernin vaikutelman – ja ergonomisen kylpyelämyksen.

Barb detalj

Barb

Ammeen ovaali muoto luo pehmeän ja modernin vaikutelman. Amme on helppo asentaa useimpiin kylpyhuoneisiin, sillä se seisoo vapaasti laatoituksen päällä. Reilu kylpysyvyys ja runsaasti tilaa. Valitse kaveriksi seinäkiinnitteinen hana.

Barb
Ume

Ume

Ume on muodoltaan soikea ja ergonominen ja siksi siinä on mukava istua. Kylpysyvyys on 45cm. Toimitus sis. poistoputkisarjan. Valitse lisäksi seinäasenteinen hana.

Ume
Lule

Lule

Kaunista ja käytännöllistä samassa kylpyammeessa. Pyöreää ja ergonomista. Valmistettu lucite-akryylista, joka on vahvempaa ja pinnaltaan kauniinpaa kuin tavallinen akryyli. Saatavilla kahdessa koossa, 158 ja 170. Valikoimassa myös seinäkiinnitteinen ammehana.

Lule

Valitse sinulle sopiva kylpyamme

Etsitkö kylpyhuoneeseesi kylpyammetta? Käy jälleenmyyjämme luona tutustumassa, miltä kauniit ja käytännölliset kylpyammeemme näyttävät paikan päällä.

Svedbergs -kylpyhuone - Kylpyammeet
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.