Valmistamme kauniita ja käytännöllisiä kylpyammeita

Kylpyammeesta tulee usein kylpyhuoneen itsestään selvä keskipiste. Se ei oikeastaan ole mikään ihme. Ihanan lämmin kylpy on arjen rentouttavaa ja mukavaa ylellisyyttä. Meidän kylpyammeet on valmistettu Lucitesta, akryylista, emalista, Solid Surfacesta ja valumarmorista. Yhteistä niille on Svedbergsin vaalima laatu ja viimeistely sekä muodon ja toimivuuden yhteispeli.

Kestävä Solid surface

Ammeet, jotka ovat tehty Solid Surface -kompsiittimateriaalista voivat olla muodoltaan lähes millaisia vain, sillä materiaali on hyvin muovailtavissa. Se on myös erittäin helppohoitoinen materiaali. Jos sinulta tippuu siihen jotain ja pintaan tulee särö, se voidaan korjata uuden veroiseksi. Solid Surface -komposiittimateriaalin salaisuus piilee sen tiiviissä rakenteessa. Se on erittäin kulutuksenkestävä hygieeninen materiaali. Lisäksi siitä saa ulkonäöllisesti hyvin puun, kiven tai muun luonnonmateriaalin näköistä, mutta se on paljon muovautuvampaa.

Solid Surface

Helppohoitoinen lucite

Lucitesta valmistetut kylpyammeet ovat paitsi ilo silmälle, myös erittäin käytänöllisiä ja helppoja pitää puhtaina. Koska lucite on erittäin hyvin muovattavaa, siitä voidaantehdä lähes minkä muotoisia kylpyammeita tahansa.

Lucite

Akryyliset ammeet pysyvät hyvänä pitkään

Akryyliset kylpyammeet ovat paitsi ilo silmälle, myös erittäin käytännöllisiä ja helppoja pitää puhtaana. Akryyli on erittäin muovautuva materiaali ja siitä voidaan luoda lähes minkö muotoisia kylpyammeita tahansa.

Akryyli

Säilytä lämpö pidempään valumarmorilla

Valumarmorin tunnusmerkkejä on, että se on vakaa materiaali. Toinen etu on, että se säilyttää lämmön pitkään. Paras valinta jokaiselle, joka rakastaa rentouttavia, pitkiä kylpyjä. Malleja ja kokoja on useampia, joista valita suosikkinsa.

Valumarmori

Emalin kauniin kiltävä pinta

Emali herättää monessa nostalgisia muistoja. Se, että emalista pidetään niin paljon, ei johdu vain sen pitkästä historiasta, vaan se on myös käytännöllinen ja kestävä materiaali. Materiaalina emalissa on kauniin kiiltävä pinta, joka kestää hyvin naarmuuntumista.

Emali

Valitse sinulle sopiva kylpyamme

Etsitkö kylpyhuoneeseesi kylpyammetta? Käy jälleenmyyjämme luona tutustumassa, miltä kauniit ja käytännölliset kylpyammeemme näyttävät paikan päällä.

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.