#yessvedbergs

Meistä on inspiroivaa joka kerta, kun näemme tuotteitamme erilaisissa kodeissa ja ympäristöissä. On ilahduttavaa nähdä, kuinka tuotteet toimivat käytännössä ja helpottavat arkeasi.

@mathildaochnoelia

Korkea kaappi 160x50 tumma saarni mustalla L1 -nuppivetimellä.

https://www.instagram.com/p/CgEuLoprOF9/

@villamollerkirchsteiger

Vapaasti seisova mineraalikomposiittiamme Oval.

villamollerkirchsteiger

@huset_i_vallda

Epos -allaskaappi 200x45 Rand vaalea saarni Push Open kahdella Myre-pesualtaalla ja Halde -pesuallashanalla sekä Sirius -pöytätasolla. Kaksi Ista -peiliä LED-valaistuksella, lisäksi Cylinder -riippuvalaisimet mattamustana.

@huset_i_vallda

@jehrenscolorama

Epos 80x45 Rand vaalea saarni avohyllyllä. Pyöreä mattamusta Fross -pesuallas ja Laurent -pöytätaso. Pyöreä Ista -peili mustalla kehyksellä ja LED-valaistuksella. Lisäksi Luciteamme Barb.

@jehrenscolorama

@emmacunow

Torne-suihkuamme akryyli ja Skoga-suihkuseinä, kirkas lasi ja profiili musta matta. Yding-suihkukokonaisuus ja ammehana, väri musta matta.

@emmacunow

@kesebolgard

Forma-allaskaappi Sans 80x45, integroitu vedin valkotammi. Sirius-pöytätaso ja valkoinen Myre-pesuallas. 180° suihkuseinä Rista ruutukuvioinnilla, Yding-suihkukokonaisuus, musta matta.

@kesebolgard

@villamellby

Epos-allaskaappi Rand 160x45 väri tumma saarni, Push open. Laurent-pöytätaso ja Stora-kaksoispesuallas, väri lyijynmusta. Halde-pesuallashana, Ista-peili 120 musta kehys ja LED-valaistus.

@villamellby

@magdalenamicic

Epos allaskaappi 160x45 Rand, väri tumma saarni, Push open. Ise-kaksoispesuallas ja Halde-hana, musta matta. Ista-peili 60 musta kehys ja LED-valaistus. Langfoss kaksiovinen jakoseinä mustalla profiililla ja kristallilasilla, sekä Stuor-suihkukokonaisuus ja Amor-pyyhekuivain.

@magdalenamicic

@juliaagrubisic

Yding-suihkukokonaisuus, kromi

@juliaagrubisic

@villa_i_runsback

Forma-allaskaappi 60x35 Plan, väri valkoinen ja Munka-pesuallas. Halde-pesuallashana, kromi ja vedin B1 128 CC. Ista Ø60 pyöreä peili LED-valaistus.

@villa_i_runsback

@varbergshus

180° kaksiovinen suihkuseinä, kirkas lasi ja profiilivärinä kromi, sekä Stuor- suihkukokonaisuus. Oval-kylpyamme valumarmoria, Spika-suihkusetti ja termostaattihana.

@varbergshus

@villamollerkirchsteiger

• Epos-allaskaluste Plan, väri kivenharmaa, vedin T1 sekä Ise-pesuallas. Ista Ø80 pyöreä peili riippuvalaisimella, sekä Amor-pyyhekuivain.

@villamollerkirchsteiger
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.