Kylpyhuone-trendit 

Tuotevalikoimistamme vastaava designpäällikkö kertoo vuoden 2022 kylpyhuonetrendeistä. Voimme jo nyt paljastaa, että trendikartalla näkyvät etenkin tekstiilit, luonnonläheiset materiaalit, erilaiset korostukset ja kontrastit.

Kylpyhuonetrendit 

Tekstiilit

Katosta lattiaan asti ulottuvat verhot luovat tunnelmaa. Niiden luonnollisesti aaltoilevat muodot pehmentävät huoneen ilmettä. Lisäksi verhot vaimentavat ääntä ja päästävät luonnonvaloa sopivasti läpi.

Textilier, textilier, textiler

Sisustuselementit, kontrastit ja sävyt

Irrottele hieman ja sekoittele eri sisustuselementtejä ja sävyjä, niin saat kiinnostavia kontrasteja. Sininen ja vihreä väri toimivat aina, ja jälkimmäinen on myös kovassa nousussa muotimaailmassa.

Sisustuselementit, kontrastit ja sävyt

Kylpy&Huone ensiesittelyssä

Tämä on tuoteoppaamme Kylpy&Huone, jonka tarkoitus on kuvata kaikkia valikoimamme tuotteita, yhdistelmiä, materiaaleja ja värejä mahdollisimman selkeästi. Oppaassa on kuvattu myös yksityiskohtia ja toimintoja sekä kerrottu käsityöstä, joka on ollut Svedbergs-kylpyhuonekalusteiden kulmakivi jo yli sadan vuoden ajan.

Kylpy&Huone ensiesittelyssä

Sopusointuiset materiaalit

Kuten sanottua, luonnonläheisyys on nyt erittäin trendikästä. Puun, kiven, posliinin, lasin, metallin ja tekstiilien kaltaisten luonnonmateriaalien yhdisteleminen luo tasapainoisen kokonaisuuden.

Sopusointuiset materiaalit

Luonnonläheiset värit ja materiaalit

Kaipaamme luontoa ja luonnonmukaisuutta. Hiekan, vihreän ja valkoisen kaltaisia värejä. Voit luoda upeita kontrasteja käyttämällä maanläheisiä sävyjä ja tummaa tai vaaleaa puuta.

Luonnonläheiset värit ja materiaalit

Piirrä kylpyhuoneesi 3D -piirrostyökalulla

Blueprint -piirustusohjelmallamme voit helposti suunnitella ja piirtää uuden kylpyhuoneesi. Anna kylpyhuoneesi mitat, valitse kaakelit ja lattialaatat ja kalusta kylpyhuone. Kun olet valmis, saat inspiroivia kuvia unelmien kylpyhuoneestasi sekä täydellisen tuotelistauksen.

Piirrä kylpyhuoneesi 3D -piirrostyökalulla

Näytä, mitä sinulla on

Tyyli näkyy niin olohuoneessa, keittiössä, vitriineissä kuin kylpyhuoneessakin. Tämä trendi oli havaittavissa jo viime vuonna. Avohyllyille ja osittain avonaisille säilytyshyllyille voit asettaa tavaroita, jotka haluat pitää esillä.

Näytä, mitä sinulla on

Skandinaavisuus pitää pintansa

Skandinaavinen tyyli on tullut jäädäkseen. Pelkistetty ja riisuttu ilme yhdistyy luonnonmateriaaleihin – nyt vain hieman uudella tavalla.

Skandinaavisuus pitää pintansa

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - DK
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.