Ympäristö

Ympäristöasiat ovat itsestäänselvä osa Svedbergsin laatuajattelua. Tehokas ja nykyaikainen tuotanto on ympäristölle hyväksi kuten myös tarkkaan suunniteltu logistiikka ja jakelu, jotka osaltaan säästävät luonnonvaroja.

Svedbergsin ympäristötyö

Me Svedbergsillä pyrimme kehittämään jatkuvasti toimintaamme pienentääksemme ympäristön kuormitusta. Henkilökuntaamme on koulutettu ympäristöasioihin liittyen, ja jokaisella tuotanto-osastolla on oma ympäristövastaansa. Viime vuosina olemme vetäneet menestyksekkäästi läpi useita eri projekteja, joiden ansiosta olemme pienentäneet ympäristön kuormitustamme. Esimerkkeinä tästä liuotinaineiden kierrätys, märkälakkauksen värijäämien suodatus sekä uusi esikäsittelyjärjestelmä jauhelakkaukselle. Olemme myös tehneet työtä optimoidaksemme jätteiden käsittelyn. Mm. jätteenkuljetusten määrä on pienentynyt suurempien jätesäiliöiden ja puujätteelle tarkoitetun rullapuristimen ansiosta.

Tuotteiden ympäristövaikutus

Kuluttajat asettavat yhä korkeampia vaatimuksia tuotteiden ympäristövaikutuksille. Rekisteröimme aktiivisesti tuotteitamme ruotsalaisiin ympäristöjärjestelmiin, kuten SundaHus ja BASTA. Nämä esimerkit osoittavat, että otamme vaatimukset vakavasti. BASTA:n tarkoituksena on vähentää vaarallisten kemiallisten aineiden määrää rakennusalalla. Lue lisää asiasta www.bastaonline.se, ja katso mitkä tuotteet on rekisteröity järjestelmään. Myös ympäristömerkinnät kiinnostavat nykypäivän kuluttajia. Vaikka Svedbergsillä ei tällä hetkellä ole Joutsenmerkittyjä tuotteita, on tuotteitamme useissa Joutsenmerkityissä taloissa ja tuotteemme kuuluvat Joutsenmerkin rakennustuotetietokantaan. Tavoitteenamme on sisällyttää valikoimaamme Joutsenmerkittyjä tuotteita lähitulevaisuudessa.

CSR-työ syvenee

Olemme tehostaneet työskentelyämme toimiaksemme yhä paremmin vastuullisen yritystoiminnan (CSR) velvoitteiden mukaisesti. Täyttääksemme sekä omat että asiakkaittemme asettamat vaatimukset ja ottaaksemme yhä paremmin huomioon ihmisoikeusasiat toiminnassamme, teemme yhteistyötä ulkopuolisen tahon kanssa. Tämä kolmas osapuoli tekee säännöllisiä kontrollikäyntejä eri tavarantoimittajiemme luokse ilmoittamatta heille asiasta etukäteen. Tavarantoimittajat, joiden kanssa teemme yhteistyötä, vastaavat CSR-aiheiseen kyselyyn, joka on perustana tekemällemme riskianalyysille.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.