Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Laatu

Dalstorpin tehdas on sydämemme ja täällä elää sulassa sovussa käsityötaito innovatiivisuuden ja uusimman designin kanssa. Koneet ovat moderneja ja logistiikka toimii täsmällisesti mutta siitä huolimatta tunne perinteisestä peltisepänverstaasta on jäljellä.

Yksityiskohdat

Taitojen uurtama käsi on aina se, joka tasoittaa kalusteet ja yksityiskohdat antamalla hyväksynnän tai hiomalla vielä vähän. Inhimillinen tekijä on ehdottomasti tärkein asia säilyttääksemme saman, korkean laadun vuodesta toiseen.

Innovaatioiden testaaminen

Valmistuksen ja tuotannon läheisyydellä on myös käytännön merkitystä. Tuotekehittäjät nähdään usein tehtaalla testaamassa ideoita uudelleen ja uudelleen kunnes kokonaisuus toimii. Täältä tuoteet eivät lähde eteenpäin, jos ne eivät pysy annetuissa mitoissa ja tiomi käytössä, kuluttajan jokapäiväiisessä elämässä.

Käsityöläiseltä käsityöläiselle

Täydellisen kylpyhuoneen edut alkavat jo suunnitteluosastolla, kun toimitamme kylpyhuoneen uudiskohteeseen. Silloin koko kylpyhuone toimitetaan yhdellä kuormalavalla, toivottuna aikana. Sama toimii silloinkin, kun valitset Svedbergsin kylpyhuoneen omaan kotiisi: täydellinen kylpyhuone yhdellä kuormalavalla.