Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Kestävyys

Luomme kylpyhuoneita, jotka kestävät aikaa. Haluamme pitää huolta. Sinusta. Toisistamme. Tuotteistamme. Ympäristöstä. Suunnittelumme perustana ovat selkeys, toimivuus ja ajattomuus. Valitsemme materiaalit huolellisesti ja rakennamme ratkaisuja sujuvaan arkeen. Se käy meiltä luonnostaan.

  

 

  

 

Kestävä suunnittelu, oma tuotekehitys, tehokas ja ajanmukainen tuotanto omalla tehtaalla, harkittu logistiikka ja jakelu sekä huolellisesti valitut ja pitkäikäiset materiaalit kertovat, että ympäristö on keskeinen asia toiminnassamme. Se käy meiltä luonnostaan. Tunnemme vastuumme ja haluamme vaikuttaa. Jokainen pieni askel on tärkeä.

TARKASTI VALITUT MATERIAALIT

Huolellisuus ja tarkkuus näkyvät kaikessa, mitä teemme. Valikoimme materiaalit huolella ja otamme huomioon sekä ulkonäön että kestävyyden. Kokonaisuus rakentuu muodosta, pinnasta ja rakenteesta. Puukalusteidemme käsittelyssä on seitsemän eri vaihetta, jotka takaavat kalusteiden pitkän ja laadukkaan käyttöiän.

  

 

Aina aitoa puuviilua
Puuta jäljittelevien muovi- tai melamiinipinnoitteiden sijasta käytämme aitoa puuviilua kaikkiin etuosiin, joita emme maalaa. Viilu valmistetaan valikoidusta puutavarasta, ja siinä näkyy luonnollinen värien ja kuvioiden vaihtelu.
Ympäristöä säästävät ledit
Käytämme lähes kaikissa valaisimissa pitkäikäisiä ja ympäristöä säästäviä ledejä.
Saman valotehon tuottamiseen ledit kuluttavat murto-osan hehkulamppujen tai loisteputkien vaatimasta energiasta.

  

 

  

 

tuotanto lähellä asiakkaita

Valmistamme tuotteemme Dalstorpin tehtaallamme Ruotsissa. Kun koko ketju raaka-aineista valmiiksi tuotteiksi toteutetaan samassa paikassa, voimme taata tuotteidemme korkean laadun. Lyhyet toimitusajat ja valmistus lähellä asiakkaita ovat meille tärkeitä asioita. Olemme ylpeitä siitä, että voimme toimittaa kylpyhuoneisiin kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

  

 

Sähköturvallisuus tuotannossa
Sähköistykset testataan aina tehtaalla ennen kalusteiden toimitusta asiakkaalle. Myös omat testauslaitteemme testataan säännöllisesti. Testauslaitteiden valmistaja tarkastaa ja kalibroi käytössämme olevat laitteet vuosittain. Lisäksi Semco testaa tuotteitamme säännöllisesti. Näin varmistamme sähköturvallisuuden kaikissa vaiheissa.
Valmiiksi koottuna ja viimeisteltynä
Toimitamme kylpyhuonekalusteet valmiiksi koottuina ovineen ja laatikoineen sekä huolehdimme sähköistyksestä. Näin asiakkaalle ja asentajalle jää vain hyvin vähän tehtävää paikan päällä. Kun tuote lähtee Dalstorpin tehtaaltamme, tiedämme kaiken olevan toimintakunnossa. Se antaa varmuutta sekä asiakkaalle että meille!

  

 

  

 

suihkutilakalusteet

Raaka-aineesta valmiiksi suihkutuotteeksi.

KATSO VIDEO

PUUOSAT

Kokonaisvaltainen prosessin hallinta.

KATSO VIDEO

METALLIOSAT

Metallilevystä valmiiksi tuotteeksi.

KATSO VIDEO

  

 

  

 

LAADUNVARMISTUS TEHTAALLA
Kaikki tuotteet testataan omalla Dalstorpin tehtaallamme. Rungoissa käyttämämme kalustelevy on taatusti kosteudenkestävää. Levyt testataan pitämällä ne kolme päivää 20-asteisessa vedessä, päivä 12 asteen viileydessä ja kolme päivää 70 asteen kuumuudessa. Suihkuseinien karkaistun lasin kestävyys testataan huolellisesti, jotta tiedämme lasin olevan juuri niin iskunkestävää ja vahvaa kuin sen pitää olla.
AINUTLAATUINEN PINTAKÄSITTELY
Oma ainutlaatuinen pintakäsittelymenetelmämme takaa tuotteidemme kosteudenkestävyyden ja pitkän käyttöiän. Puukalusteissa on pintalakan alla kolme kerrosta pohjamaalia. Maalikerrokset kovetetaan UV-valon avulla. Käytämme katalyyttimaaleja ja -lakkoja, jotka tunkeutuvat materiaaliin ja suojaavat puulevyä kosteudelta.

ELÄMÄÄ HELPOTTAVIA RATKAISUJA

Kehitämme jatkuvasti älykkäitä ratkaisuja, jotka helpottavat ja parantavat arkielämäämme. Viimeistellyt yksityiskohdat ja sujuvat toiminnot ovat arjen luksusta. Tämä on johtavana ajatuksena kaikessa tuotekehityksessämme. Tuotteemme ovat helppoja asentaa ja käyttää. Tarkoitus on tehdä kylpyhuoneessa vietetyistä hetkistä mahdollisimman mukavia.

  

 

HARKITTUA JA TYYLIKÄSTÄ DESIGNIA

Kestävän suunnittelun avulla voimme vähentää ympäristökuormitusta. Tiedämme, että tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita, mutta myös muotoilu ja tyyli ovat tärkeitä. Kykymme yhdistää moderni muotoilu funktionaalisuuteen ja käytännöllisyyteen on vahvuutemme.

  

 

SVEDBERGS-TAKUU ANTAA SINULLE TURVAA
Olemme suunnitelleet ja valmistaneet kalusteita kodin kaikkein vaativimpaan ympäristöön vuodesta 1962 lähtien. Kalusteemme kestävät jokapäiväistä käyttöä. Svedbergs on turvallinen valinta märkä- ja kuivatiloihin.
10 vuoden takuun annamme valmistamillemme kalusteille ja suihkuoville, -kaapeille ja -seinille.
5 vuoden takuun annamme pyyhekuivaimille, ammeille, hanoille ja wc-istuimille.

  

 

Ammeet

 

Ammeet
Noki

 

Noki
Lumi

 

Lumi