Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Ympäristö

Ympäristöasiat ovat itsestäänselvä osa Svedbergsin laatuajattelua. Tehokas ja nykyaikainen tuotanto on hyväksi ympäristölle, tarkkaan suunniteltu logistiikka ja jakelu säästävät luonnonvaroja.

Svedbergsin ympäristötyö

Me Svedbergsillä pyrimme kehittämään jatkuvasti toimintaamme pienentääksemme ympäristön kuormitusta. Henkilökuntaamme on koulutettu ympäristöasioihin liittyen, ja jokaisella tuotanto-osastolla on oma ympäristövastaansa. Viime vuosina olemme vetäneet menestyksekkäästi läpi useita eri projekteja, joiden ansiosta olemme pienentäneet ympäristön kuormitustamme. Esimerkkeinä tästä liuotinaineiden kierrätys, märkälakkauksen värijäämien suodatus sekä uusi esikäsittelyjärjestelmä jauhelakkaukselle. Olemme myös tehneet työtä optimoidaksemme jätteiden käsittelyn. Mm. jätteenkuljetusten määrä on pienentynyt suurempien jätesäiliöiden ja puujätteelle tarkoitetun rullapuristimen ansiosta.

Tuotteittemme ympäristövaikutus

Kuluttajat asettavat yhä korkeampia vaatimuksia tuotteiden ympäristövaikutuksille. Me otamme tämän vaatimuksen vakavasti, ja teemme aktiivisesti työtä rekisteröidäksemme uudet tuotteemme BASTA-ympäristöjärjestelmään. BASTA:n tarkoituksena on vähentää vaarallisten kemiallisten aineiden määrää rakennusalalla. Lue lisää asiasta www.bastaonline.se, ja katso mitkä tuotteet on rekisteröity järjestelmään.

Ympäristömerkinnät kiinnostavat myös nykypäivän kuluttajia. Vaikka Svedbergsillä ei tällä hetkellä ole Joutsenmerkittyjä tuotteita, on tuotteitamme useissa Joutsenmerkityissä taloissa. Tavoitteenamme on sisällyttää valikoimaamme Joutsenmerkittyjä tuotteita lähitulevaisuudessa.

CSR-työ syvenee

Olemme tehostaneet työskentelyämme toimiaksemme yhä paremmin vastuullisen yritystoiminnan (CSR) velvoitteiden mukaisesti. Täyttääksemme sekä omat että asiakkaittemme asettamat vaatimukset ja ottaaksemme yhä paremmin huomioon ihmisoikeusasiat toiminnassamme, teemme yhteistyötä ulkopuolisen tahon kanssa. Tämä kolmas osapuoli tekee säännöllisiä kontrollikäyntejä eri tavarantoimittajiemme luokse ilmoittamatta heille asiasta etukäteen. Tavarantoimittajat, joiden kanssa teemme yhteistyötä, vastaavat CSR-aiheiseen kyselyyn, joka on perustana tekemällemme riskianalyysille.