Kätevät säilytysratkaisut

Järjestele enemmän

Luo järjestystä ympärillesi. Hyvillä kylpyhuonekalusteilla pääsee jo pitkälle. Laatikoilla, lokeroilla, koreilla ja kulhoilla saat vielä vähän enemmän säilytystilaa. Järjestä ja lajittele. Jokaiselle tavaralle oma paikka. Kukaan ei voi hyvin kaaoksen keskellä. Siivoa ja karsi ja säilytä vain oleelliset.

Parhaat laatikot, jotka olemme koskaan tehneet

Käytännölliset, rakenteeltaan vankat ja vakaat, lisäksi kaunis muotoilu. Sellaisia ne meidän laatikot ovat. Niistä löytyy paikka niille tavaroille, joita voit kuvitella päivän seikkailuissa tai illan hämärässä. Jos haluat lisätä vielä sen pienen ekstran, meiltä löytyy lisävarusteita. Laatikkokonseptimme on mahdollinen kalustesarja Formaan, Stiliin sekä DK:hon.

Forma, Stil ja DK
Kätevät säilytysratkaisut
Kätevät säilytysratkaisut

BOX ONE & BOX ONE+

Box One sisältyy Forma ja Stil -kalustesarjoihin vakiona ilman lisäveloitusta. Laatikon sisus on valmistettu ruiskuvaletusta muovista, joka on erittäin kestävää ja helppohoitoista. Laatikon pohja on käsitelty niin, etteivät tavarat vieri edestakaisin. Ei kolinaa, eikä muitakaan hankaluuksia. Jos designilla on väliä ja haluat, että jokaisella tavaralla on oma paikkansa, on laatikkokonsepti Box One+ sinua varten. Pienellä lisämaksulla saat mustan puusisuksen laatikoihin ja kaksi puista rasiaa, jotka voi asetella haluttuun paikkaan laatikossa. Kaunista ja samaan aikaan käytännöllistä.

Forma & Stil

BOX TWO & BOX TWO+

Valitessasi kalustesarja DK:n, laatikkokosepti Box Two sisältyy pakettiin vakiona ilman lisämaksua. Saat kauniin puisen sisuksen ja kaksi puista rasiaa, jotka voin asettaa haluamallesi paikalle laatikossa. Box Two henkii tyyliä ja toimivuutta. Jotta kokonaisuus olisi vieläkin täydellisempi, voit pienellä lisämaksulla valita hieman ylellisemmän BoxTwo+:n. Tällöin puurasioilla on puiset kannet ja vetolaatikoissa puiset reunat. Puureunat antavat mielikuvan kokopuisista laatikoista, vaikkakin tässäkin vaihtoehdossa laatikko on muuten sama kuin Box Two:ssa.

DK
Kätevät säilytysratkaisut

Laatikkokonseptimme

Haluatko lisätietoa kätevästä laatikkojärjestelmästämme, jonka saa kalustesarjoistamme Formaan, Stiliin ja DK:hon? Lisätietoa ja inspiraatiota löydät alla olevasta linkistä, joka esittelee tarkemmin laatikkokonseptiamme.

Kylpyhuoneen allaskaappi

Vaihtoehtoja löytyy niin leveyksissä, korkeuksissa kuin syvyyksissäkin. Laatikot ovat kokonaan ulos avautuvat, hidastimella sulkeutuvat sekä helposti säädettävät. Laatikoissa on myös tilanjakaja, joka huolehtii, etteivät pullot kolise yhteen, sekä nihkeäpintainen pohja, jonka avulla tavarat pysyvät paikoillaan. Lisävarusteena voit hankkia tuplapistorasian laatikkoon.

Kätevät säilytysratkaisut
Kätevät säilytysratkaisut

Peilit ja peilikaapit

Millaiset säilytystarpeet sinulla on ja mikä sopii sinulle? Loppuun asti mietitty kaapinsisus helpottaa. Valinnanvaraa löytyy leveyksissä ja syvyydessä. Tuotteissa, joissa on valaisin, olemme panostaneet laatuun ja nämä tuotteet ovat samalla energiaa säästäviä ja turvallisia. Kaikilla sähkölaitteillamme on CE- ja S-merkintä. Säädettävät hyllyt helpottavat säilytystä. Aika harvoin kaikki purkit nimittäin ovat saman korkuisia...

Kätevät ratkaisut sivusäilytykseen

Löytyisikö sinulta sopiva paikka lisäkaapille? Meiltä löytyy korkeita kaappeja, sivukaappeja, pyykkikaappeja sekä seinäkaappeja. Voit valita eri leveyksien, korkeuksien ja syvyyksien väliltä. Hyvän säilytysratkaisun täytyy olla ennen kaikkea käytännöllinen. Kaapeissamme on hyvin tilaa ja kaikki on mietitty viimeiseen yksityiskohtaan saakka. Ovissa ja laatikoissa on kaikissa hidastimet, hyllyt ovat liikuteltavissa sekä ovissa j laatikoissa on magneettilukot, jotta ne pysyvät suljettuina, kun näin halutaan. Voit valita haluatko vetimen vai Pus open. mekanismin, jolloin ovi ja laatikko avautuu kevyesti painamalla ovea tai laatikkoa.

Kätevät säilytysratkaisut
Kätevät säilytysratkaisut

Hyväkin kylpyhuone voi olla entistä parempi

Vaikka kylpyhuonekalusteemme ovat hyvin varustettuja jo lähtökohtaisesti monilla näppärillä toiminnoilla, pistorasialla, suurentavalla peilillä tai pyykkikorilla saa kalusteesta entistä paremman ja toimivamman.

Valitse sinulle sopivin säilytysratkaisu!

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja tutustu näppäriin säilytysratkaisuihimme paikan päällä.

Kätevät säilytysratkaisut
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.