Valo kylpyhuoneessa

Valo, joka on huoneessa ympäri vuorokauden avustamaassa päivän rutiineissa. Varmistamassa, että meikki osuu kohdilleen, parranajo sujuu ja wc-istuin löytyy myös yön pimeinä tunteina. Valaistus, joka helpottaa arjen kiireessä ja auttaa rentoutumaan. Tietysti kylpyhuoneen valaistus on itsestäänselvyys, mutta ilman valoa kylpyhuone ei toimi.

Allaskaapin hohtavat laatikot

Valitse allaskaappisi laatikoiden sisään integroitu valaistus, jotta löydät sieltä aina tarvitsemasi, myös yöllä. Etenkin silloin hillitty epäsuora valaistus, joka ei valaise koko huonetta, tuntuu miellyttävältä. Laatikoiden lisäksi myös valopeili voi auttaa valaistuksessa, jonka ei ole tarkoitus herättää kokonaan.

Laatikon valaistus
Allaskaapin hohtavat laatikot
Valaistu sisustus

Valaistu sisustus

Moni toivoo allaskaappiin integroitua valaistusta. Ehkä toivot valoa laatikoiden sisään, niiden alle tai sivuille? Autamme mielellämme sinulle oikean valinnan löytämisessä. Peileissämme ja allaskalusteissamme käytämme erilaisia valoja. Yhteisinä piirteinä kaikille käytössämme oleville valoille on, että ne käyttävät vain vähän energiaa antamalla samalla hyvän valotehon.

Inegroitu valaistus

Kylpyhuoneen valaistut peilit

Varhain aamulla, myöhään illalla tai keskellä yötä. On hyv, jos valaistuksen tehon voi valita sen mukaan mihin valoa tarvitsee ja mihin aikaan päivästä. Välillä pehmeämpi valo antaa rauhalliseman tunnelman. Säilytystila on kyllä aina tarpeen, mutta toiset valitsevat sen allaskalusteen viereen ja valitsevat ison peilin pesualtaan päälle. Peileissämme on valaisimia peilin päällä, takana tai alla. LED -valaistuksemme antaa aina miellyttävn valon. Hyvänä esimerkkinä suosittu pyöreä Selfie -peilimme, jonka huurrettu reuna hehkuu valoa.

Peilit
Kylpyhuoneen valaistut peilit
Erillinen valaisin kylpyhuoneeseen

Erillinen valaisin kylpyhuoneeseen

Jos valitset kylpyhuoneeseesi peilikaapin, jossa valaisin ei tule vakiona, voi lisävarusteena siihen hankkia irrallisen valaisimen. Vaihtoehtoja on monia, kaikki ympäristöystävällisillä LED -valoilla.

Erillinen valaisin

Miellyttävä ja energiaa säästävä valo

Käytämme peileissä ja peilikaapeissamme erilaisia valonlähteitä. Yhteisinä piirteinä kaikille käytössämme oleville valoille on, että ne käyttävät vain vähän energiaa antamalla samalla hyvän valotehon. Loisteputkemme syttyvät ilman välkettä ja niillä on pitkä käyttöikä.

Miellyttävä ja energiaa säästävä valo
Tehdasasenteiset sähköistykset

Tehdasasenteiset sähköistykset

Sähkö ja vesi eivät ole hyvä yhdistelmä. Meidän sähköistyksillä voit aina olla turvassa. Tuotteemme, joissa on sähköä, ovat S -merkittyjä ja niillä kaikilla on CE -merkintä sekä IP -luokitus. S -merkintä on hyvä lisäys CE -merkintään, sillä se varmistaa sähköturvallisuuden. Testaamme kaikki sähköt Dalstorpin tehtaallamme ennen toimitusta. Teemme myös säännöllisiä kontrollitestejä testausvarusteisiimme.

Ympäristöystävälliset LEDit

Käytämme lähes kaikissa valaisimissamme pitkäikäisiä ja ympäristöystävällisiä ledejä. Niiden energiankulutus on vain murto-osa siitä, mitä saman valon antava hehkulamppu tai loisteputki käyttää.

Ympäristöystävälliset LEDit
Svedbergsin takuu antaa sinulle turvaa

Svedbergsin takuu antaa sinulle turvaa

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet kalusteita kodin kaikkein vaativimpaan ympäristöön vuodesta 1962 lähtien. Kalusteemme kestävät jokapäiväistä käyttöä. Svedbergs on turvallinen valinta märkä- ja kuivatiloihin. 20 vuoden takuun annamme valmistamillemme kalusteille ja suihkuoville, -kaapeille ja -seinille. 5 vuoden takuun annamme pyyhekuivaimille, ammeille, hanoille ja wc-istuimille.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.