Säilytys

5 vinkkiä kylpyhuoneen säilytystilan maksimointiin

Voit maksimoida kylpyhuoneesi säilytystilan fiksuilla ja tyylikkäillä Svedbergs-ratkaisuilla. Kun valitset Poem-sarjan tilavat, pehmeästi sulkeutuvilla laatikoilla varustetut kylpyhuonekalusteet ja käytännölliset seinäkaapit ja korkeat kaapit, saat kaiken järjestykseen. Avohyllyt ja tarkkaan harkitut suihkutilojen säilytysratkaisut täydentävät toiminnallisen ja tyylikkään kylpyhuoneen harmonisesti.

Poem badrumsmöbel med ovanpåliggande tvättställ

1. Valitse kalusteet, joissa on paljon säilytystilaa

Kun valitset kylpyhuonekalusteen, jossa on kokonaan ulos vedettävät ja pehmeästi sulkeutuvat laatikot, saat paljon lisää säilytystilaa. Poem-kalustesarjan tuotteet ovat tilavuudeltaan suurimpia koskaan valmistamiamme, onhan niiden korkeus peräti 57 cm. Ylälaatikossa on ylellinen sisusta ja riittävästi tilaa kaikelle tarpeelliselle. Jos kaipaat vielä enemmän säilytystilaa pesualtaalle, valitse jokin peilikaapeistamme.

Poem

Piirrä kylpyhuoneesi

Suunnittele kylpyhuoneesi jo tänään. Kaikki onnistuu vain muutamalla napinpainalluksella.

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Käytä sivuhyllyjä, jotka eivät vie lattiatilaa

Seinäkaapilla tai korkealla kaapilla saat lisää säilytystilaa esimerkiksi pyyhkeille, wc-paperille, sähköhammasharjoille ja muille piiloon haluttaville pientavaroille. Tilavien Svedbergs-säilytysratkaisujen jokainen yksityiskohta on mietitty huolellisesti.

Poem
Poem -allaskaappi

Uutuuksia kylpyhuoneeseen

3. Fiksut säilytysratkaisut

Jos valitset Svedbergsin korkean kaapin, siihen kannattaa lisätä muutama fiksu, kylpyhuoneen käyttöä helpottava lisävaruste. Voit valita esimerkiksi lämmönkestävän latausaseman ja pistorasian kihartimelle tai sähköhammasharjalle, näppärät ulosvedettävät laatikot ja kätevän pyykkikorin. Kaikki luonnollisesti omaan kylpyhuoneeseesi istuvilla väreillä ja viimeistelyillä.

Svedbergs

Kylpy&Huone

Tämä on tuoteoppaamme Kylpy&Huone, jonka tarkoitus on kuvata kaikkia valikoimamme tuotteita, yhdistelmiä, materiaaleja ja värejä mahdollisimman selkeästi.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Käytä avoimia säilytysratkaisuja

Jotkin tarvikkeet ovat liian tyylikkäitä laatikoihin piilotettaviksi. Silloin avosäilytys voi olla hyvä ratkaisu. Epos-allaskaapissa 100x45 on avohylly oikealla tai vasemmalla. Lisävalintana saatava vapaa säilytystila laajentaa seinäkaappia avoimella sivuhyllyllä.

Svedbergs
Poem

Tyylikäs muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet

5. Valitse suihkutilojen säilytysratkaisut tarkkaan

Valitse suihkutilan säilytysratkaisu huolella, jotta shampoopullot ja suihkusaippuat mahtuvat mukaan. Svedbergsillä on useita erilaisia vaihtoehtoja suihkutiloihin. Jos haluat huomaamattoman säilytysratkaisun, Skogan fiksusti mitoitetut hyllyt sulautuvat suihkuprofiiliin. Langfoss-suihkuhylly on hyvä vaihtoehto tarvikkeiden säilytykseen ja esillepanoon, ja Front-suihkuhyllyn vaakasuuntainen muotokieli luo yhtenäisen kokonaisuuden kylpyhuoneeseen.

Skoga duschförvaring
Divider
Poem

Vinkkejä ja ohjeita uuteen kylpyhuoneeseen

Aiotko remontoida kylpyhuoneesi? Remontti voi tuntua ajatuksena vähän hankalalta, mutta upea lopputulos on usein vaivan väärti.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.