Kunnianosoituksemme skandinaavista muotoilua kohtaan

Meille muotoilu on kovaa työtä, mielenkiintoisia keskusteluja, luonnoksia, prototyyppejä, eri materiaalien testaamista, käytännöllisiä yksityiskohtia ja fiksuja toimintoja. Mietimme kuinka monta pintakäsittelykerrosta tarvitaan kestämään kosteutta ja erilaisia lämpötiloja. Tai sitä, kuinka valita paras mahdollinen LED-valaistus. Unohtamatta tietenkään muotoa, tunnetta ja tyyliä.

Pohjoismaisia vaikutteita Dalstorpissa

Suunnittelemme ja kehitämme kalusteemme itse Dalstorpissa. Ne myös mallisuojataan, mikä takaa niiden ainutlaatuisuuden. Suurin inspiraationlähteemme on arkipäivä ja dialogi, jota käymme asiakkaidemme kanssa. Niin löydämme uusia tarpeita nopeasti ja voimme vastata niihin ratkaisuissamme. Usein tuotekehitys tapahtuu läheisessä yhteistyössä valitsemiemme pohjoismaisten muotoilijoiden kanssa. Voit tutustua muutamaan heistä täällä.

Morten Voss ja Stinne Knudsen – DK

Itseoppinut muotoilija Morten Voss perusti oman studion Kööpenhaminaan vuonna 1994. Erityisen tunnettu hän on pöydästään FlightDeck, josta on tullut kalusteklassikko. Stinne Knudsen valmistui Tanskan Designkoulusta 2001 ja on siitä lähtien työskennellyt tuotemuotoilun ja sisustuksen parissa. Heidän yhteistyössään Morten vastaa yleensä suurista linjoista, Stinne yksityiskohdista ja väreistä. Yksi heidän yhteistyönsä huikeista tuloksista on kalustesarja DK.

Roger Persson - Holger ja Jenny

Persson on kouluttautunut Göteborgin taideteollisessa korkeakoulussa teolliseksi muotoilijaksi ja puusepäksi, mutta työskentelee nykyään pääasiassa kalustemuotoilijana. Roger Persson on suunnitellut peilikaapit Jennyn ja Holgerin.

Ehlén Johansson ja Mia Lagerman - Stil ja Skapa

Tämä kaksikko on voittanut useita muotoilupalkintoja siitä lähtien, kun he tapasivat ollessaan IKEA:n palveluksessa. Ehlén Johansson on valmistunut Taideteollisesta Korkeakoulusta (HDK). Mia Lagerman opiskeli Tukholman Taideteollisessa ja Tanskan Kuninkaallisessa Taideakatemiassa. He ovat säilyttäneet omat erityispiirteensä ja tyylinsä, mutta työskentelevät mielellään yli rajojen. Juuri näin he ovat tehneet suunnitellessaan kalustesarjat Stilin ja Skapan Svedbergsille.

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.