Akryyli

Synteettinen kuitu, jota on käytetty erilaisissa yhteyksissä jo monta vuosisataa. Materiaali tekee pinnasta lämpimän, pehmeän ja sileän. Toinen etu on, että veden lämpötila säilyy pidempään lämpimänä emaliammeeseen verrattuna. Akryyli on kestävä materiaali, joka ei ime kosteutta. Näin se on helppo pitää puhtaana. Tämä kaikki yhdistettynä materiaalin muovautumiskykyyn selittää akryylin suosion.

Akryyli
Z160

Z160

Tyylikäs ja yksinkertainen kylpyamme, juuri sopiva yhdelle hengelle. Pehmeästi pyöristetyt muodot puhuttelevat esteettistä silmää ja tekevät kylvystä erittäin mukavan.

Z160
Buzz

Buzz

Hieman pienempi kulma-amme integroiduilla etulevyillä sopii mainiosti pieneenkin kylpyhuoneeseen. Reunalla tilaa saippualle, shampoolle ja kylpyvaahdolle. Täydellinen valinta lapsiperheelle.

Buzz
Belle

Belle

Klassinen tassuamme, joka tuo kylpyhuoneeseen hienostuneen, ylellisen ja ainutlaatuisen tunnelman.Samanaikaisesti nykyaikaista, mukavaa ja toimivaa. Ammeen korkea pääty antaa selälle miellyttävän tuen. Tassut saatavilla väreissä kromi, messinki, pronssi ja matta valkoinen.

Belle

Classic

Mukava ja tyylikäs tassuamme. Korkeampi pääty tukee miellyttävästi selkää. Tassut saatavilla väreissä kromi, messinki, pronssi ja matta valkoinen.

Classic
Kromi
Messinki
Pronssi
Valkoinen matta
Suihkuammeet Z150, Z1600 ja Z1700

Suihkuammeet Z150, Z1600 ja Z1700

Kolme käytännöllistä kylpyammetta, joissa on reilusti suihkutilaa. Täydellisiä sinulle, jolla on vähän suihkutilaa mutta haluat molemmat - ammeen ja suihkun. Saatavana niin oikea- kuin vasenkätisenäkin mallina (isossa kuvassa oikea). Ammeen voi täydentää jakoseinällä.

Suihkuammeet Z150, Z1600 ja Z1700

Valitse sinulle sopiva kylpyamme

Etsitkö kylpyhuoneeseesi kylpyammetta? Käy jälleenmyyjämme luona tutustumassa, miltä kauniit ja käytännölliset kylpyammeemme näyttävät paikan päällä.

Svedbergs -kylpyhuone - Kylpyammeet
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.