Akryyli

Synteettinen kuitu, jota on käytetty erilaisissa yhteyksissä jo monta vuosisataa. Materiaali tekee pinnasta lämpimän, pehmeän ja sileän. Toinen etu on, että veden lämpötila säilyy pidempään lämpimänä emaliammeeseen verrattuna. Akryyli on kestävä materiaali, joka ei ime kosteutta. Näin se on helppo pitää puhtaana. Tämä kaikki yhdistettynä materiaalin muovautumiskykyyn selittää akryylin suosion.

Akryyli
Kalix

Kalix

Tyylikäs ja yksinkertainen kylpyamme, juuri sopiva yhdelle hengelle. Pehmeästi pyöristetyt muodot puhuttelevat esteettistä silmää ja tekevät kylvystä erittäin mukavan.

Z160
Pite

Pite

Kulma-ammeen korotettu puoli on tarkoitettu pikkulapsille. Ammeen reunalla on hyvin tilaa saippualle ja shampoolle. Kauniissa muotoilussa yhdistyvät pehmeästi pyöristetyt reunat ja tyylikkäät etulevyt.

Pite
Belle

Belle

Klassinen tassuamme, joka tuo kylpyhuoneeseen hienostuneen, ylellisen ja ainutlaatuisen tunnelman.Samanaikaisesti nykyaikaista, mukavaa ja toimivaa. Ammeen korkea pääty antaa selälle miellyttävän tuen. Tassut saatavilla väreissä kromi, messinki, pronssi ja matta valkoinen.

Belle
Suihkuammeet Torne

Suihkuammeet Torne

Kolme käytännöllistä kylpyammetta, joissa on reilusti suihkutilaa. Täydellisiä sinulle, jolla on vähän suihkutilaa mutta haluat molemmat - ammeen ja suihkun. Saatavana niin oikea- kuin vasenkätisenäkin mallina (isossa kuvassa oikea). Ammeen voi täydentää jakoseinällä.

Suihkuammeet Torne

Valitse sinulle sopiva kylpyamme

Etsitkö kylpyhuoneeseesi kylpyammetta? Käy jälleenmyyjämme luona tutustumassa, miltä kauniit ja käytännölliset kylpyammeemme näyttävät paikan päällä.

Svedbergs -kylpyhuone - Kylpyammeet
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.