Lyijynmusta

- rauhallinen, pehmeä ja ylellisempi

Taustaa

Haluamme luoda kylpyhuoneen sisustukseen persoonallisen, mutta yhtenäisen ilmeen. Tämä näkyy monien eri tuotesarjojemme suunnittelussa. Yhtenäinen väri on tärkeä, jotta lopputulos näyttää mietityltä ja viimeistellyltä. Erilaisten pintamateriaalien avulla eri tyylien luominen kylpyhuoneeseen on helppoa. Lähtökohta uudelle värille on kestävyys ja pitkäikäisyys, kuten muissakin tuotteissamme.

Inspiraatio

Manner-Euroopan sisustukset ovat toimineet inspiraationamme Lyijynmustalle. Lyijynmusta täydentää luonnonmateriaaleja, kuten ruskeita ja vaaleita puupintoja ja se luo upean kontrastin koko vaaleaan väriskaalaan, ulottuen valkoisesta hiekkaan. Voit hyvin yhdistää lyijynmustan myös mattamustiin yksityiskohtiin.

Epos

Lyijynmusta värinä

Lyijynmusta on rauhallisempi, pehmeämpi ja ylellisemmän tuntuinen kuin mattamusta. Sen harjattu* pinta hohtaa valon osuessa siihen, tehden pinnasta elävämmän ja anten sille hienostuneen tunteen. *Skoga-suihku on jauhemaalattu ja siinä on kiiltävä pinta. Sitä kutsutaan kiiltäväksi lyijynmustaksi.

Lyijynmusta
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.