Forma -allaskaappi neljällä laatikolla ja pesualtaalla

Kalustesarjamme, jossa on eniten valinnanvaraa. Yksinkertaisen pelkistetty ulkomuoto, joka on yhtä ajankohtainen vuodesta toiseen. Sopii hyvin niin pieniin kuin suuriinkin kylpyhuoneisiin. Kalustesarjassa on aina kaksilaatikkoa ja muovinen lokerikko laatikon sisällä. Lisävarusteena saatavilla puinen lokerikko puurasioilla. Eri malliset etusarjat: Sileä, Sileä Push open, Sans, Dekor, Kontur, Kant tai Ram, riippuen siitä mikä miellyttää sinua eniten. Saatavilla väreissä valkoinen, kivenharmaa, valkotammi ja musta tammi. Lisävalintana myös Svedbergs -värikokoelman värit. EasyClean vesilukko aina vakiona. Pesuallasvaihtoehtona perinteisempi kalusteen päälle asennettava pesuallas tai tason päälle asennettava malja-allas. Hinta sisältää allaskaapin, pöytätason ja malja-altaan.

Box One

Box One

Box One kuuluu Formaan vakiona ilman lisämaksua. Laatikon sisäosa on ruiskuvalettua muovia, joka on erittäin kestävää ja helppohoitoista. Laatikossa on erikoiskäsitelty pohjamateriaali, joka pitää kaikki tavarat paikoillaan.

EasyClean -vesilukko

EasyClean -vesilukko

Unohda hankalat, lähes akrobaattiset asennot pesualtaan alla, kun on vesilukon puhdistuksen aika. Näppärällä Easy Clean -vesilukollamme, joka toimitetaan poistoputkella ja kromisella pohjaventtiilillä, puhdistus on helppoa.

DuraDry

DuraDry

Jotta kalusteemme ovat pitkäikäisiä, ne käsitellään monessa työvaiheessa. Oma uniikki lakkausmetodimme 3+2 takaa kosteudenkeston ja pitkän elinkaaren.

EasyMount

EasyMount

Easy Mount -seinäkiinnitys tarvitsee vain muutaman työvaiheen ja vesieristeeseen porattavia reikiäkin vain kaksi.

Laatikot hidastimilla

Laatikot hidastimilla

Allaskaappi on varustettu kokonaan ulosvedettävillä, hidastetuilla liukukiskoilla. Laatikon saa vedettyä ulos koko laatikon syvyydeltä.

Kuusi trendikästä väriä

Kuusi trendikästä väriä

Jos olet valmis kokeilemaan kylpyhuonekalusteissa jotain erilaista, lisävarusteena saatavilla Svedbergsin värikokoelman värit Meri, Tuhka, Kalkki, Savi, Sora tai Sammal.

Tuotetiedot

Saatat olla kiinnostunut

Forma -allaskaappi kahdella laatikolla ja pesualtaalla

Ajaton kahden laatikon kaluste, jota voit muokata persoonasi mukaan, kalusteen päälle asennettavalla pesualtaalla. L: 60, 80, 100, 120 cm

1 828 €

Siirry tuotteeseen
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.