Tila elämälle ja ilolle

Nainen heräsi aamuauringon säteeseen, joka pilkotti sälekaihtimen raosta. Kylpyhuoneesta kuului lasten nauru. Tuoreen leivän tuoksu kantautui keittiöstä. Hän sujautti jalat pehmeisiin vuohennahkatohveleihinsa ja meni kylpyhuoneen ovelle. Toisella puolen ovea hän kuuli, kuinka joku oli suihkussa, toinen pesi hampaita. Hän koputti varovaisesti, ei vastausta. Tuli aivan hiljaista, lukuunottamatta pienen pientä hihitystä. Yhtäkkiä kylpyhuoneen ovi lennähti auki ja lasten "pöööö" yllätti hänet. Kaikki halasivat toisiaan ja juuri, kun nainen oli astumassa kylpyhuoneeseen, hänen miehensä tunki sinne ennen häntä. "Anteeksi kulta, tämä vie vain sekunnin", hän sanoi. Ovi sulkeutui ennen kuin nainen ehti reagoida mitenkään. Kesti piinallisen pitkän hetken, ennen kuin mies tuli takaisin. "Hyvää huomenta, aamiainen on valmis". Nainen teeskenteli ärsyyntynyttä, astui kylpyhuoneeseen ja lukitsi oven. Nähdessään itsensä peilistä, hän hymyili. Nyt kylpyhuone oli kokonaan hänen. Ainakin tämän pienen hetken ajan. Vain ja ainoastaan hänen.

Svedbergs -kylpyhuone - Epos

#introbysvedbergs

Langfoss on voittanut Red Dot Award -muotoilupalkinnon

Suihkutilakalusteemme Langfoss valittiin muotoilunsa ansiosta Red Dot -palkinnon voittajaksi. Red Dot award -muotoilupalkinto on arvostettu maailmanlaajuinen kilpailu, joka palkitsee parhaat kategorioissa tuotemuotoilu, brändimuotoilu ja designkonseptit.

Svedbergs -kylpyhuone - Langfoss

- Red Dot –kilpailun tuotemuotoilun kategoriasta saatu palkinto on yksi osoitus Svedbergs tuotteiden korkeasta laadusta ja yksilöllisestä muotoilusta. Johan Körner, suunnittelupäällikkö

Yhteistyö Halvor Bakken kanssa

Mistä aloitimme, kun mietimme uuden kalustesarjan suunnittelua? Kuulostaa ehkä yllättävältä, mutta otimme yhteyttä erääseen norjalaisherraan. Halvor Bakke on Norjassa kuuluisa tv-työstään ja yhteistyöstä eri sisustusalan yritysten kanssa. Nyt hän on luonut kanssamme uuden kalustesarjan, Epoksen. Kertomuksen, joka on vasta alkanut.

Halvor Bakke, sisustussuunnittelija.
Svedbergs -kylpyhuone - Halvor Bakke

Nyt se on täällä - Ideakirja 2021

Olemme keränneet Ideakirjaamme tärkeimmät asiat, joita tarvitset toteuttaaksesi kylpyhuoneunelmasi. Huolimatta siitä, suunnitteletko pieniä vai suuria muutoksia. Voit selata esitettämme sähköisesti tai hakea oman kappaleesi lähimmältä jälleenmyyjältä.

Ideakirja 2021

Langfoss - Suihkujen suihku

Yksi Norjan korkeimmista vesiputouksista on inspiroinut meitä luomaan suihkukalustesarjan, jossa on tilantuntua. Ohuet, graafiset profiilit tekevät ilmeestä minimalistisen tyylikkään. Aaltomainen tekstiilielementti luo ylellisen tunnelman. Tervetuloa kokemaan Langforss, joko viisi kilometriä lounaaseen Fjæran kylästä, tai vaihtoehtoisesti kotiin omaan kylpyhuoneeseen.

Langfoss
Svedbergs -kylpyhuone - Langfoss

Enemmän peilejä kuin koskaan

Tänä vuonna valikoimastamme löytyy enemmän peilejä kuin koskaan aiemmin. Toisissa malleissa valon tehoa ja värilämpötilaa voi säätää (täydellistä etenkin ehostautuessa), toiset mallit taas luovat tunnelmaa taustavalollaan ja osa peileistä on yksinkertaisesti vain peilejä.

Svedbergs -kylpyhuone - Peilit

Näytä tuotteemme

Piirrä kylpyhuoneesi 3D -piirrostyökalulla

Blueprint -piirustusohjelmallamme voit helposti suunnitella ja piirtää uuden kylpyhuoneesi. Anna kylpyhuoneesi mitat, valitse kaakelit ja lattialaatat ja kalusta kylpyhuone. Kun olet valmis, saat inspiroivia kuvia unelmien kylpyhuoneestasi sekä täydellisen tuotelistauksen.

Piirrä kylpyhuoneesi 3D -piirrostyökalulla
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.