Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Askel lähempänä Pohjolan luontoa

Luonto on aina läsnä. Kaikessa mitä teemme. Sen huomaa erityisen selvästi DKssa juuri nyt. Vaikutteet skandinaavisesta muotoiluperinteestä tekevät sarjasta vapauttavan, puhtaan ja pelkistetyn. Ei mitään liioiteltua tai koukeroita. Aitouden tavoittelu tulee meiltä luonnostaan.

DK Nord

Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää DK Nordista!

DK Nord

Puhdas ja pelkistetty. Sellaisena me tunnemme kalustesarja DKn. Muotoilijat Morten Voss ja Stille Knudsen esittelevät mallin, joka vahvistaa pohjoista ilmettä. Puun ja valkoisen yhdistemä luo valoisan ja ilmavan kokonaisuuden. Yhdistelmän, jonka voit nähdä myös Pohjolan luonnossa.

Pohjoismainen muotoilu

Tyylipuhdas allaskaappi, jossa valkoiseksi lakattu runko ja laatikoissa aitoa tammiviilua.

Laatikot sävy sävyyn

Laatikkokonseptimme Box two vakiona tammisella laatikonsisuksella ja kahdella irtolaatikolla.

Jalusta

Vaihtoehtona oleva metallinen valkoinen jalusta luo oman persoonan kalusteelle ja tekee kokonaisuudesta täydellisen.

Uusi pesuallas Solid Surfacesta

Valitse uusi komposiitista valmistettu Svale -pesuallas. Materiaali antaa silkkisen matan pinnan ja hienot linjat kalusteelle. Se on erittäin hygieeninen ja kulutusta kestävä materiaali.

Sinulle, joka asennat

Säästä aikaa uudella yksinkertaisemmalla seinäkiinnityksellä, jossa on vähemmän asennusvaiheita ja pienempi vaikutus vesieristykseen. Tämä tarkoittaa ainoastaan kahta ruuvia seinään. Kaupan päälle vielä yksinkertaisempi säädettävyys!Tee työsi entistä helpommaksi katsomalla yksi asennusvideoistamme.

10 vuoden takuu ja valmistettu Ruotsissa

Myönnämme kaikille kalusteillemme ja suihkutilakalusteillemme 10 vuoden takuun. Pyyhekuivaimille, ammeille, hanoille ja wc-istuimille takuumme on 5 vuotta. Vuodesta 1962 saakka olemme valmistaneet tuotteitamme omassa verstaassamme pienessä Dalstorpin kylässä. Näin voimme vastata siitä, että jokainen tuote on parasta laatua.

Kiinnostuitko DK Nordista?

DK Nord vahvistaa skandinaavista ilmettään valkoisella rungollaan ja valkotammisilla laatiokoillaan. Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi!