Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Tuntuu hyvältä tuntea itsensä vapaaksi

Vaellus vuoristossa. Kävely rannalla. Uiminen aavassa meressä. Yhteistä näille kaikille on ilma. Tila. Liikkumisen vapaus. Välimatkan taika. Leiki muodoilla ja luo jännittäviä yhdistelmiä. Olemme luoneet Forma- kalustesarjamme kunnianosoitukseksi vapautta kohtaan ja tehneet siitä nyt vielä vähän vapaamman. Sinun vuoksesi. Ajattelemme luonnostaan niin.

Forma Fri

Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää Forma Fri:sta!

Nyt entistä vapaampi

Forma Fri -allaskaappi on uusin lisäys Formaan, kalustesarjaan, joka on luotu voidaksesi poimia yhteen ne elementit, jotka sopivat juuri sinun kylpyhuoneeseesi. Juuri kuten sinä haluat. Saat lisää liikkumatilaa ja bonuksena siivouskin helpottuu. Forman voi yhdistää SiD -konseptiimme, Svedbergs individual Design, joka antaa sinulle monin verroin lisää valinnanvapautta pöytätasoissa, mitoissa ja lisävarusteissa!

Helpompi puhtaanapito

Unohda hankaluudet pesualtaan alla, kun vesilukko pitää puhdistaa. EasyClean on helpompi tapa ja kuuluu vakiona Forma Fri:hin.

Pelkistetty posliininen pesuallas

Ainutlaatuinen pesuallas, jonka ohut ja pelkistetty ilme on tehty posliinista. Tämä vahvistaa ilmavaa ulkoasua kokonaisuudessa.

Yksinkertaistettua säilytystä

Forma Fri:ssä on vakiona uusi laatikkokonseptimme Box One. Lisävarusteena voit hankkia Box One+ ja lisätä ylellisyyden tunnetta mustalla puusisustuksella.

Kiinnostuitko Forma Fri:sta?

Haluaisitko lisää liikkumatilaa kylpyhuoneeseen, tietää lisää Forma -sarjasta ja nähdä miltä uusi allaskaappi näyttää "oikeasti"? Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi!