Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Yhtä valkoisia kuin lumihiutaleet, jotka hohtavat tummanharmaana talvipäivänä.

Joskus yksityiskohdat on se juttu. Tarkkaan valittuja, jotta syntyisi se pieni ekstra. Se, joka saa kaiken hohtamaan. Voit vahvistaa sitä pohjoisella vaaleudella. Tai päätä luoda jännittäviä kontrasteja valkoisilla Pipe ja Twit -pesuallashanoilla. Mikä ettei Vist -suihku kylpyhuoneeseen tai valkoiset tassut Classic tai Belle -kylpyammeeseen? Yhtä valkoisia kuin lumihiutaleet, jotka hohtavat tummanharmaanatalvipäivänä. Valkoinen hiekkaranta, joka erottuu hienosti mertavasten. Tai Lumihuippu vuoren huipulla. Erotu ja yllätä. Se on luonnostaan näin.

Twit

Muotoilultaan suora ja tyylikäs pesuallashana. Sopii keskikokoisiin ja pieniin pesualtaisiin. Voidaan asentaa sekä perinteiseen pesualtaaseen, että vapaasti seisovaksi tason päälle. Voidaan yhdistää saman väriseen pohjaventtiiliin.Design: Lorenzo Damiani

Vist -suihkukokonaisuus

Luo kontrastia mattavalkoisella Vist - suihkukokonaisuudella. Sisältää termostaattihanan ja säädettävän tangon. Kokonaisuuden kruunaa sävy sävyyn oleva käsisuihku ja yläsuihku. Sopii 150 cc.

Pipe

Tyylipuhdas ja pelkistetty muotoilu. Sopii keskikokoisiin ja pieniin pesualtaisiin. Voidaan asentaa sekä perinteiseen pesualtaaseen, että vapaasti seisovaksi tason päälle. Voidaan yhdistää saman väriseen pohjaventtiiliin.

Pyyhekuivain Zaga

Zaga sopii täydellisesti pieniin tiloihin. Pystymallisuus takaa myös maksimaalisen kuivaustehon. Pyyhekuivain sinulle, jolla on korkeat vaatimukset designille.

Hanat

Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää hanoista!

Pyyhekuivaimet

Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää pyyhekuivaimista!

Tarvikkeet

Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää tarvikkeistamme!

Kiinnostuitko lumen valkeasta?

Koe pohjonen vaaleus entistä vahvemmin lisäämällä mukaan valkoista. Anna yksityiskohtien olla kylpyhuoneessa pisteenä i:in päälle. Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi.