Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Mitä luonto olisikaan ilman pilkkasiipeään

Yksityiskohtien merkitys on suuri. Jokainen pieni osa on tärkeä. Valitse siis jokainen niistä huolella. Anna niiden olla pisteenä i:in päällä vahvistamassa kokonaisuutta tai luomassa jännittäviä kontrasteja. Uskalla valita hieman tummempia sävyjä ja jännitystä. Mitä luonto olisi ilman pilkkasiipeään, joka on kuin yönmusta taivas tai tumma maa? Samalla tavalla saat kylpyhuoneestasi kiinnostavamman mustilla Pipe -pesuallashanoilla, mustilla nahkavetimillä, Vist -kattosuihkulla tai 180°suihkuseinällä, jossa on mustat saranat. Älä turhaan yhdistä mustaa ankeuteen tai pessimismiin. Meistä musta on ajatonta.

Pipe ja Twit

Pipe -hana on tyylipuhdas ja pelkistetty. Twit -hana, jonka suunnittelija on Lorenzo Damiani, on muotoilultaan suora ja tyylikäs. Molemmat sopivat keskikokoisiin ja pieniin pesualtaisiin. Ne voidaan asentaa sekä perinteiseen pesualtaaseen, että vapaasti seisovaksi tason päälle.

Vist -suihkukokonaisuus

Tuo kylpyhuoneeseen tummempia sävyjä mustalla Vist - suihkukokonaisuudella. Sisältää termostaattihanan ja säädettävän tangon. Kokonaisuuden kruunaa sävy sävyyn oleva käsisuihku ja yläsuihku. Sopii 150 cc.

Tarvikesarja A

Muotoilultaan suoralinjainen ja valmistettu teräksestä. Tämän sarjan tuotteille ei tarvitse tehdä reikiä seiniin, sillä niissä on vahva, itsestäänliimautuva pinta takana.

Pyyhekuivain Zaga

Zaga sopii täydellisesti pieniin tiloihin. Pystymallisuus takaa myös maksimaalisen kuivaustehon. Pyyhekuivain sinulle, jolla on korkeat vaatimukset designille.

Hanat

Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää hanoista!

Pyyhekuivaimet

Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää pyyhekuivaimista!

Tarvikkeet

Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää tarvikkeistamme!

Kiinnostuitko mustista yksityiskohdista?

Lisää jännitystä kylpyhuoneen sisustukseesi lisäämällä sinne hieman mustaa. Anna yksityiskohtien olla pisteenä i:in päälle. Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi!