Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

180° Rista

Tummat kalliot vasten vaaleansinistä vettä tai tummat puunrungot vihreyden keskellä. Monesti kontrastit ovat se juttu. Luovat jännitystä ja tekevät asioista kiinnostavia katsella. Tämä pätee myös 180° Ristaan, joka huokuu teollista henkeä ja antaa kylpyhuoneelle astetta rouheamman ilmeen. Musta on ajatonta - niin luonnossa kuin kylpyhuoneessakin.

Rista

Teollisuusrakennuksista tutuilla piirteillä leikittely on päivän sana ja siihen törmää monessa yhteydessä. Ristikkokuvioidulla suihkutilakalusteella, joka on uusi variaatio sarjastamme 180˚, saat luotua astetta rouheamman näköisen kylpyhuoneen.

Asenteella tyylikäs

180° Ristalla saat luotua tyylikkään rouhean kylpyhuoneen. Kokonaisuuden voi täydentää mustalla Vist –suihkukokonaisuudella, mustalla pyyhekuivaimellamme tai yhdistämällä kokonaisuuteen jonkun mustista kylpyhuonetarvikkeista. Kaikki vahvistavat tyylikästä, samalla hieman raffimpaa teollista henkeä.

Ruutukuviointi

Huolella mietitty muotoilu yhdistettynä trendikkääseen ulkoasuun on konsepti, joka toimii. Trendikäs ruutukuviointi on tehty lasin ulkopinnalle karkaisun yhteydessä ja tuo luonnetta kylpyhuoneeseen.

Designia ja fiksuja ratkaisuja

Raamit muistuttavat klassisia teollisuusrakennusten ikkunaruutuja. 180˚ Ristassa löytyy useita malleja ja kokoja. Kyseessä on kynnyksetön ratkaisu, jossa ovet kääntyvät sekä sisään, että ulospäin, ruuvit ovat huomaamattomasti piilossa ja oven nolla-asento on säädettävissä portaattomasti.

Pikimusta

Ajatonta eleganssia. Musta toimii aina. Yhdistele Ristaa valikoimamme mustiin tuotteisiin, kuten Vist -suihkukokonaisuuteen.

10 vuoden takuu ja valmistettu ruotsissa designia ja fiksuja ratkaisuja

Myönnämme kaikille kalusteillemme ja suihkutilakalusteillemme 10 vuoden takuun. Pyyhekuivaimille, ammeille, hanoille ja wc-istuimille takuumme on 5 vuotta. Vuodesta 1962 saakka olemme valmistaneet tuotteitamme omassa verstaassamme pienessä Dalstorpin kylässä. Näin voimme vastata siitä, että jokainen tuote on parasta laatua.

Kiinnostuitko Ristasta?

Pidätkö rouheasta tyylistä ja haluat lisätietoa 180° Ristasta ja sen eri vaihtoehdoista? Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi!