Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Selfie

Luontomme on täynnä kauniita järviä ja vesistöjä. Peilityyniä pintoja ja heijastavia yksityiskohtia, jotka välkehtivät. Pieniä kastepisaroita, jotka ovat kuin helmiä nurmikolla tai soliseva puro, joka kimmeltää auringossa. Maailman ensimmäinen peili oli samanlainen tyyni veden pinta. Ihminen on aina ollut kiinnostunut omasta peilikuvastaan. Se on luonnostaan näin.

Pyöreä Selfie

Uusi pyöreä Selfie on samaan aikaan trendikäs ja ajaton.Tyylikäs peili, jonka kaunis ja käytännöllinen valaisin kiertää peiliä. Peilin saa himmennettyä peilin pintaa koskettamalla.

Kaunis valo ja lisää tilaa

Peilillä on kaunis LED-valoreuna, joka luo miellyttävän valon peilin ympärille. Peili on hyvä sisustuselementti, sillä se tekee huoneesta heti suuremman oloisen. Huoneen lisäksi peili heijastaa valoa, joka myös omalta osaltaan tuo tilan tuntua.

Peilin himmennin

Aikaisin aamulla, keskellä päivää tai myöhään illalla? Ihana, että voi valita valaistuksen käytön mukaan. Meikkaus tai parranajo aikaisin aamulla vaatii erilaisen valaistuksen kuin hampaiden pesu silloin, kuin sänky jo kutsuu. Pyöreän Selfie -peilin valaistus on himmennettävä ja säädettävissä peilin pintaa koskettamalla.

Hehkuvaa valoa

Peilin valon värilämpötila on 3400K. Valo nostaa kauniisti esiin huoneen kontrasteja ja pinnanmuotoja. Täydellinen kylpyhuonevalaistus.

Kiinnostuitko Selfiestä?

Kerro kerro kuvastin… Sopisiko pyöreä Selfie -peili, jossa on kaunis valaistu reunus, sinun kylpyhuoneeseesi? Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi!