Kylpyhuoneen sisustusvinkit

Jatka muun kodin sisustusta myös kylpyhuoneessa, elävöitä jollain luonnon elementillä, luo tunnelmaa tuoksulla ja panosta näppäriin säilytysratkaisuihin. Styilisti Malin Qvänstedt Myllymäen mielestä voisimme rohkeammin antaa pesoonamme näkyä kylpyhuoneissamme. Voisi tehdä asioita hieman toisin eikä miettiä niin paljon sitä, minkä näköisiä kylppärit tavallisesti ovat.

Kylpyhuoneen somistus
Kylpyhuoneen somistus
Kylpyhuoneen somistus
Kylpyhuoneen somistus
Kylpyhuoneen somistus
Kylpyhuoneen somistus
Kylpyhuoneen somistus

Kiviä pesualtaassa

Yllätä vieraat! Mielellämme laitamme kotimme kauniiksi vieraita varten vaikkakin joskus kylpyhuone unohtuu näistä valmisteluista. Kylpyhuoneeseen on helppo luoda se pieni ektra vaikka laittamalla muutama kaunis kivi pesualtaaseen. On kiinnostavaa seurata, kuinka kivet kastuvat ja vaihtavat väriä.

Kylpyhuoneen somistus
Kylpyhuoneen somistus

Kaikki järjestyksessä

Säilytysratkaisuissa on hyvä pyrkiä yhtenäiseen ilmeeseen, jotta kokonaiskuva pysyy rauhallisena. Jos mahdollista, kerää kaikki tavarat yhteen paikkaan. Luova ajattelu kunniaan. Vessapaperia voi säilyttää telineen tai kaapin sijasta hyvin myös kauniissa korissa. Kaikkea ei tarvitse pitää lattialla, vaan myös seinät kannattaa hyödyntää. Koukkuihin ja naulakoihin saa roikkumaan paljon muutakin kuin vain pyyhkeitä.

Tuo luontoa kylpyhuoneeseen

Luonto herättää kylpyhuoneen eloon. Tuo sinne kiviä, oksia ja lehtiä ja sisusta niillä kotoisa tunnelma. Suuremmassa kylpyhuoneessa voisi olla tilaa jollekin suuremmallekin kasville. Muuten voi hyvin laittaa maljakkoon jotain pienempää. Ehkäpä jotain kuivattua, jolloin ei tarvitse muistaa vaihtaa vettä. Sesonkiajattelu kunniaan ja ulkoa voi poimia mitä kaunista sieltä milloinkin löytyy. Joko sävy sävyyn tai eri värejä, jotka mahdollistavat jännittävät kontrastit. Vain mielikuvitus on rajana.

Kylpyhuoneen somistus
Kylpyhuoneen somistus

Näytä kuka olet

Tuo oma kädenjälkesi kylpyhuoneeseen muutamalla harkitulla yksityiskohdalla. Lisää persoonallista ilmettä kauniilla asetelmalla. Valitse esineitä, joista pidät. Hauska matkamuisto toimii niin mukavana muistona kuin koristeenakin. Itsemaalattu taulu, kirppislöytö ja kaunis rasia tuo eloa ja herättää uteliaisuuden. Käytä korujasi koristeina ja laita saippuat ja pikkupurkit kulhoon tai koriin. Tässä ei ole yhtä oikeaa tai väärää vaihtoehtoa.

Tee kylpyhuoneesta osa kotiasi

Yhä useammin näkee tilavan oloisia kylppäreitä, jotka on sisustettu samaan tyyliin kuin muukin koti. Kalusteet ja somisteethan sen tunnelman luovat. Kylpyhuonetta voi ajatella yhtenä huoneena, eikä "vain kylpyhuoneena". Tuo sinne muissa huoneissa toistuvia yksityiskohtia ja elementtejä. Esimerkiksi maton ei tarvitse olla varsinainen kylpyhuoneen matto vaan voi yhtä hyvin olla ovimatto tai vastaava. Toimii aivan yhtä hyvin. Inspiroidu kauppojen valtavista mattovalikoimista!

Kylpyhuoneen somistus
Kylpyhuoneen somistus

Tuoksu luo tunnelmaa

Sisusta kotoisa tunnelma tuoksuilla. Luo kylpyhuoneesta persoonallinen tila tyyliisi sopivilla tuoksuilla. Tuoksukynttilä, tuoksutikut ja huonesprayt tuovat hyviä tuoksuja ja tunnelmaa. Täytä amme vedellä, sytytä kynttilät ja laita rauhallinen musiikki soimaan. Sujauta tuoksupussi pyyhkeiden väliin pyyhekaappiin. Laventelin, ruusun ja kamomillan tuoksu rauhoittaa. Vanilja ja sitruunaruoho tuovat positiivista tunnelmaa, kun taas lime ja sitruuna vapauttavat ja tuovat onnen tunteita.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.