Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Skogaan on helppo ihastua

Skoga on helppo kantaa, asentaa ja säätää kylpyhuoneeseen sopivaksi. Käännettävissä olevat ovet helpottavat käsittelyä. Sarjasta löytyy monta erilaista mallia, kuten ammesuihkuseinä, suihkukulma ja taitettava suihkuseinä. Mahdollisuuksia on paljon niin pieneen kuin suureenkin kylpyhuoneeseen niin laseissa, leveyksissä kuin korkeuksissakin.

Skoga

Lue lisää Skogan eri vaihtoehdoista tuotesivultamme.

Skoga

Skoga -sarja on laaja ja joustava. Lasin ja vetimen voi valita sävy sävyyn tilan muiden yksityiskohtien kanssa, jotta kokonaisuus pysyy yhtenäisenä.

Moderni muotoilu

Skoga -tuotteidemme moderni muotoilu antaa kylpyhuoneelle raamit ja nostaa elämyksen uudelle tasolle.

Joustavuus mittatilauksena

Onko kylpyhuoneessasi epätavallisen matala katto ta onko se muuten mitoiltaan erikoinen? Vakiomittojen lisäksi Skoga -suihkutilakalusteet onnistuvat räätälöidyillä mitoilla. Tarvittaessa lasi on mahdollista leikata myös vinoon.

Sinulle, joka asennat

Käännettävät ovet kaikissa malleissa. Helppo asettaa nolla-asentoon haluttuun paikkaan. Profiilin helppo kiinnitys itseporautuvilla ruuveilla. 10 takuu. Lisävinkit asennukseen asennusvideoistamme.

10 vuoden takuu ja valmistettu Ruotsissa

Myönnämme kaikille kalusteillemme ja suihkutilakalusteillemme 10 vuoden takuun. Pyyhekuivaimille, ammeille, hanoille ja wc-istuimille takuumme on 5 vuotta. Vuodesta 1962 saakka olemme valmistaneet tuotteitamme omassa verstaassamme pienessä Dalstorpin kylässä. Näin voimme vastata siitä, että jokainen tuote on parasta laatua.

Kiinnostuitko Skogasta?

Suihkutilakalustesarja viimeistelee kyplyhuoneen hienosti. Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi!