Sisustajan vinkit kauniimpaan kylpyhuoneeseen

Millaiset ovat vuoden kylpyhuonetrendit? Annamme muotoilija ja sisustusstylisti Stinne Knudsenin kanssa sinulle vastauksen. Saat myös käytännöllisiä vinkkejä, joita on hyvä miettiä, niitä pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät suuren eron. Lisäksi Stinne kertoo, mihin hän satsaisi, jos saisi tehdä ainoastaan yhden muutoksen kylpyhuoneessa.

Stinne Knudsen Designer

On kauniiden värien aika kylpyhuoneessa

Vihdoinkin, sanoo Stinne ja väläyttää leveän hymyn. Pitkän mustan, valkoisen ja harmaan kauden jälkeen, nyt on kotona kauniiden värien aika, niin seinillä kuin kalusteissakin. Lisäksi tekstiileissä kaikki pehmennetään erilaisilla sameteilla. Niiden on oltava kierrätettävissä ja kestäviä.

Stinne Knudsen Designer
Vinkkejä kauniimpaan kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneen trendit

Signaalit ovat selkeät, kun puhutaan sisustamisesta yleisesti, mutta miltä kylpyhuoneet näyttävät? - On sallitumpaa mutkitella. Tulemme näkemään niin kylpyammeita kuin pesualtaitakin vihreinä, vaaleanpunaisina ja sinisinä. Samaan aikaan kalusteet muuttuvat sirommiksi avoimine hyllyineen, jotka on valmistettu arvokkaista materiaaleista, kuten marmorista.

Stinnea inspiroi kaikki muodista ja taiteesta kuvioihin ja väriyhdistelmiin erilaisista ympäristöistä. Hänellä itsellään on Marimekkoa kylpyhuoneessa, sillä se muistuttaa häntä lapsuudesta ja luo hyvää tunnelmaa. Häntä inspiroi myös William Morrisin (tekstiilisuunnittelija, runoilija ja kirjailija) sitaatti:
Have nothing in your home that you do not know to be useful, or believe to be beautiful.

- Minusta se on hyvä lähtökohta kaikelle sisustamiselle. Siitä, mikä on hyvää designia, voidaan keskustella, mutta Stinne on varma asiastaan. Hänelle tuotteet ja huone luodaan ihmisten tarpeita varten ja ihanteellisessa tilanteessaa materiaaleista, jotka ikääntyvät kauniisti.

Kolme vinkkiä kylpyhuoneen sisustamiseen

Pyysimme Stinneä esittelemään kolme tärkeää asiaa, joita tulisi miettiä kun kylpyhuonetta sisustetaan.

Vinkkejä kauniimpaan kylpyhuoneeseen

"Tuo kylppärin persoona esiin. Pieni kylpyhuone koetaan suurempana jos siellä käytetään vaaleita värejä ja isoa peiliä.

Vinkkejä kauniimpaan kylpyhuoneeseen

"Tee kylpyhuoneestasi käytännöllinen, ajattele sitä kuin työpaikkana.Näin vältät monta ärsytysmomenttia arjessa."

Vinkkejä kauniimpaan kylpyhuoneeseen

"Valitse kauniita yksityiskohtia ja materiaaleja, hana ja pesuallas ovat erityisen tärkeitä kokonaisilmeen kannalta. Äläkä arastele erilaisuutta, kuten vaikka kristallikruunua, joka tekee kylpyhuoneesta persoonallisen ja elävän."

Fyn -pesuallas - kaunis ja toimiva

 

Fyn -pesuallas - kaunis ja toimiva

Kysymykseen mitä hän muuttaisi, jos saisi valita vain yhden asian kylpyhuoneessa, vastaus on nopea:
- Hankkisin Fyn- pesualtaan DK -sarjasta. Se on käytännöllinen ja kaunis kuin veistos samalla kertaa.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - DK
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.