Shaker - yhdistelmä modernia ja klassista

Tämän tyylin erityispiirteitä ovat yksinkertaisuus ja käytännöllisyys. Pelkistetty muotoilu ilman sen kummempia krumeluureja. Shaker oli vapaakirkon liike 1700 -luvun Englannissa. Heille kuri ja järjestys olivat tärkeitä. Sisustuksessa jokaisella tavaralla oli oma paikkansa. Tätä tyyliä kutsutaankin joskus minimalismin aluksi. Liikkeen filosofia kiteytyi kolmen käsitteen ympärille; rehellisyys, käytännöllisyys ja yksinkertaisuus. Tämä päti myös sisustukseen. Tänä päivänä tämä tyyli, kaikesta tiukasta linjasta huolimatta, on erittäin suosittu.

Shaker

Yksinkertainen on kaunista

Luo rauhaa tiukalla järjestyksellä ja tavaroiden karsimisella. Pelkistettyä designia, jossa muoto ja mittasuhteet ovat tarkkaan mietitty ja toiminnallisuuteen on käytetty erityistä huomiota. Luonnonmateriaalit, jotka kestävät. Väripaletti, josta löytyy sävyjä harmaasta vihreään ja valkoiseen.

Tyyliin sopivat tuotteet

Yksinkertaisen toimivaa ilman turhia krumeluureja. Siksi se viehättää monia. Tee tyyli entistä näkyvämmäksi valitsemalla hanaksi krominen Halde!

Shaker
Shaker

Tyylin kulmakivet

→ Yksinkertaisuus → Toimivuus → Luonnonmateriaalit → Karuus →Järjestelmällisyys

Jokaisella on oma tyylinsä

Nostamme erilaisia tyylejä inspiraatioksi tämän vuoden aikana. Tätä voi käyttää tyylioppaana, työkaluna, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tyylin! Kun sinulle sopivin tyyli on löytynyt, voimme vinkata piirustusohjelmastamme, jolla voit suunnitella kylpyhuoneestasi juuri sellaisen kuin haluat.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.