Skandinaavinen tyyli

Tämä tyyli on omiaan heille, jotka pitävät minimalistisen pelkistetyistä kylpyhuoneista. Puhtaista linjoista. Löytyy vaalean väripaletin sävyjä, kauniita kontrasteja uuden ja vanhan välillä sekä luonnonmateriaaleja, joita on täydennetty kasvien vehreydellä. Skandinaavinen tyyli huokuu tyylikkyyttä, pelkistettyä ilmettä, vaaleutta ja hillittyjä värejä - valkoista, mustaa tai luonnonläheisiä sävyjä, kuten beigeä, vihreää ja harmaata.

Skandinaavinen tyyli

Rauhallista ja pelkistettyä

Sopii erityisesti rauhallista ilmettä etsivälle. On helppo viihtyä kylpyhuoneessa, joka on sisustettu luonnonmateriaaleilla, vaaleilla väreillä ja kauniin ilmavilla kalusteilla.

Tyyliin sopivat tuotteet

Skandinaavinen tyyli tarjoaa vaalean väripaletin, kauniita kontrasteja uuden ja vanhan välillä sekä luonnonmateriaaleja. Sopii erityisesti, jos kaipaa kylpyhuoneeseen rauhaa ja pelkistettyä ilmettä. Kuvan taustalta löytyy valkotammen sävy, joka on yhdistetty raikkaan valkoiseen Pipe -hanaan.

Skandinaavinen tyyli
Skandinaavinen tyyli

Tyylin kulmakivet

→ Luonnonmateriaalit →Ilmavuus → Vaaleat värit → Uutta& vanhaa → Pelkistettyä

Jokaisella on oma tyylinsä

Nostamme erilaisia tyylejä inspiraatioksi tämän vuoden aikana. Tätä voi käyttää tyylioppaana, työkaluna, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tyylin! Kun sinulle sopivin tyyli on löytynyt, voimme vinkata piirustusohjelmastamme, jolla voit suunnitella kylpyhuoneestasi juuri sellaisen kuin haluat.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - Skapa
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.