Teollinen tyyli

Suosittu tyyli, jonka tunnistaa viimeistelemättömistä pinnoista, graafisen tummasat väripaletista ja kovista materiaaleista. Paljon mustaa, metallia ja ruostumatonta terästä. Sisustuksen yksityiskohdat muistuttavat vanhoista tehtaista tai varastoista. Tällä tyylillä luot kylpyhuoneeseen hieman rouheamman ja "maskuliinisen" ilmeen, ellet sitten päädy sekoittamaan siihen pehmeämpiä elementtejä.

Teollinen tyyli

Kylpyhuoneen tummat sävyt

Betoni, teräs ja käsittelemättömät raakamateriaalit ovat tälle tyylille ominaisia. Tähän sopisi tiili, raakapuu tai erillasiet metallit. Väriskaalaa dominoivat tummat sävyt, kuten musta, harmaa ja tumma ruskea.

Tyyliin sopivat tuotteet

Tee kylpyhetkistä hieman jännittävämpiä rouheilla pinnoilla, tummalla väripaletilla ja kovilla materiaaleilla. Teolliselle tyylille tyypillisiä materiaaleja ovat betoni ja erilaiset metallit. Kuvassa oleva hanan nimi on sopivasti Industria ja hanan takana uusi kalustevärimme Savi.

Teollinen tyyli
Teollinen tyyli

Tyylin kulmakivet

→ Rouheat pinnat → Betoni & tiili → Metallit → Raakapuu

Jokaisella on oma tyylinsä

Nostamme erilaisia tyylejä inspiraatioksi tämän vuoden aikana. Tätä voi käyttää tyylioppaana, työkaluna, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tyylin! Kun sinulle sopivin tyyli on löytynyt, voimme vinkata piirustusohjelmastamme, jolla voit suunnitella kylpyhuoneestasi juuri sellaisen kuin haluat.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - Forma
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.