New Nordic

Tämä tyyli on perinteisestä skandinaavisen pelkistetystä poikkeava oma tyylinsä. Jos tyylipuhdas tumma tai pelkistetty valkoinen ei puhuttele, tämä voi tuntua omalta. Kun hieman värikkäämpi ja eloisampi kokonaisuus kylpyhuoneessa näyttää siltä parhaalta vaihtoehdolta. Tyylin ominaispiirteisiin kuuluvat pehmeät, leikkisät muodot, vaaleat puulajit, pyöristetyt reunat, designtuotteet ja värit. Lämpimät pastellit sekoitettuina vahvoihin neonväreihin sekä usein vaaleanpunaisen sävyjä ja kultaa. Kuviolliset tekstiilit ja viherkasveista peikonlehti ja lyyraviikuna täydentävät kotoisan lämmintä tunnelmaa.

Värikkään leikkisä tyyli

Värikäs ei ole vakavaa

Värikäs tyyli, johon kuuluvat leikkisät kuviot ja pyöristetyt muodot yhdistettynä vaaleaan puuhun. Kuin skandinaavisen designin kultakauden uusi herääminen. Sopii hienosti myös kylpyhuoneeseen!

Tyyliin sopivat tuotteet

Värikkään leikkisä tyyli, josta ei kuvioita ja pyöreitä muotoja puutu. Sopii erityisesti heille, jotka pitävät pastellien ja ja vahvojen neonvärien yhdistelmästä. Erityisen ihanan yhdistelmän saa lisäämällä kokonaisuuteen kultaisen hanan ja vetimet.

Värikkään leikkisä tyyli
Värikkään leikkisä tyyli

Tyylin kulmakivet

→ Leikkisyys → Värikylläisyys → Vaaleat puulajit → Pastellit → Kuviot

Jokaisella on oma tyylinsä

Nostamme erilaisia tyylejä inspiraatioksi tämän vuoden aikana. Tätä voi käyttää tyylioppaana, työkaluna, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tyylin! Kun sinulle sopivin tyyli on löytynyt, voimme vinkata piirustusohjelmastamme, jolla voit suunnitella kylpyhuoneestasi juuri sellaisen kuin haluat.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Käy lähimmällä jälleenmyyjälläsi ja näe miltä kylpyhuonekalusteemme oikeasti näyttävät.

Svedbergs -kylpyhuone - DK
Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.