Kylpyhuoneen remontointi

5 vinkkiä sinulle, joka aiot remontoida kylpyhuoneen

Kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia, huolellinen suunnittelu ja budjetointi ovat avain menestykseen. Käytä Svedbergsin suunnittelutyökalua visualisoidaksesi uusi kylpyhuoneesi 3D-muodossa, ja varmista, että palkkaat ammattitaitoiset käsityöläiset varmistamaan laadun ja märkätilaturvallisuuden. Valitse myös kestävät ja ympäristöystävälliset vaihtoehdot kylpyhuonekalusteille ja asennuksille, jotka eivät vain vähennä ympäristövaikutuksia vaan myös pitkäaikaisia kustannuksia.

Skoga

Skoga-sarjan keskiössä ovat tyylikkyys ja joustavuus – ja nyt myös säilytys

1. Suunnittele huolellisesti ja aseta budjetti

Aloita laatimalla yksityiskohtainen suunnitelma ennen kuin aloitat kylpyhuoneremontin. Miltä huone näyttää? Haluatko täysin kaakeloidun kylpyhuoneen vai märkätilamaton? Suihku vai kylpyamme?

Suunnitteluvaiheessa sinun tulisi myös asettaa realistinen budjetti. Sisällytä materiaalien, kalusteiden ja työvoiman kustannukset sekä ennakoimattomat kulut ja varaudu yllätyksiin, jotka voivat tulla esiin kylpyhuoneremontin aikana.
Käytä Svedbergsin suunnittelutyökalua, jossa voit piirtää uuden kylpyhuoneesi 3D-muodossa ja valita sekä pintamateriaalit että kylpyhuonekalusteet.

Poem

Piirrä kylpyhuoneesi

Suunnittele kylpyhuoneesi jo tänään. Kaikki onnistuu vain muutamalla napinpainalluksella.

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Palkkaa ammattitaitoiset käsityöläiset

Muista palkata ammattitaitoiset puusepät, putkimiehet ja sähköasentajat, kun on aika aloittaa kylpyhuoneremontti. Tällä tavalla varmistat, että remontti tehdään oikein voimassa olevien alan sääntöjen mukaisesti ja että saat vesitiiviin kylpyhuoneen.

Monet jälleenmyyjistämme voivat auttaa sinua kylpyhuoneen remontoinnissa ja kylpyhuonekalusteidesi asentamisessa. Etsi lähin Svedbergs-jälleenmyyjäsi ja pyydä tarjous.

Poem
Poem -allaskaappi

Uutuuksia kylpyhuoneeseen

3. Valitse ympäristöystävällisiä ja kestäviä vaihtoehtoja

Sijoita korkealaatuisiin ja kestävistä materiaaleista valmistettuihin kylpyhuonekalusteisiin. Kestävien kylpyhuonekalusteiden avulla saat kylpyhuoneen, joka kestää pitkään ja jolla on pieni ympäristövaikutus. Svedbergsin Ruotsissa valmistetuilla kylpyhuonekalusteilla on jopa 20 vuoden takuu, mikä tarkoittaa, että saat todella pitkäikäiset kalusteet.

Muista asentaa vettä säästäviä hanoja pesualtaaseen ja suihkutilaan vähentääksesi vedenkulutusta, mikä on hyväksi sekä ympäristölle että vedenkustannuksillesi.

Intro

Kylpy&Huone

Tämä on tuoteoppaamme Kylpy&Huone, jonka tarkoitus on kuvata kaikkia valikoimamme tuotteita, yhdistelmiä, materiaaleja ja värejä mahdollisimman selkeästi.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Valitse oikean kokoiset kalusteet

Kun on aika valita kylpyhuonekalusteet, varmista myös, että valitset kalusteet, jotka sopivat kylpyhuoneen kokoon. Liian suuret kalusteet voivat saada kylpyhuoneen tuntumaan ahtaalta, ja liian pienet kalusteet voivat tehdä kylpyhuoneesta suhteettoman näköisen.

Valitse kylpyhuonekalusteet, jotka sopivat henkilökohtaiseen tyyliisi, ja muista valita kalusteet, jotka ovat sekä toiminnallisia että toisiaan täydentäviä.

Epos
Epos

Pienempiin ja suurempiin kylpyhuoneisiin

5. Maksimoi tila säilytyksellä

Valitse kalusteet, jotka eivät vain näytä hyviltä, vaan ovat myös toiminnallisia ja tarpeisiisi sopivia. Muista valita kylpyhuonekalusteet, joissa on hyvä ja älykäs säilytystila, jotta kylpyhuone pysyy järjestyksessä. Peilikaappien avulla pesuallaskaapin yläpuolella, korkeilla kaapeilla ja suihkusäilytyksellä voit maksimoida kylpyhuoneen säilytystilan.

Poem
Divider
Poem

Vinkkejä ja ohjeita uuteen kylpyhuoneeseen

Aiotko remontoida kylpyhuoneesi? Remontti voi tuntua ajatuksena vähän hankalalta, mutta upea lopputulos on usein vaivan väärti.

Svedbergs -kylpyhuone

Valitettavasti Internet Explorer ei ole tuettu verkkoselain. Kokeilethan sivustoamme uudemman kerran jonkin toisen internetselaimen kautta.