Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Kylpyhuoneinspiraatiota

Täältä löydät runsaasti inspiraatiota uuteen kylpyhuoneeseesi. Selaa kuvia ja löydä unelmiesi kylpyhuone!

Forma

UUSI TAPA OSTAA KYLPYHUONEKALUSTEITA, MIKSAA MIELEISESI.

Forma on paljon enemmän kuin kalustesarja, se on uusi tapa valita kylpyhuonekalusteet. Olemme asettaneet sinut, asiakkaan, keskiöön. Sinä päätät. Tyylin, etuosat, säilytystilat, värit, materiaalit, leveydet, syvyydet ja yksityiskohdat. Kaiken. Tämä on suuri muutos kylpyhuonealalla. Voit totuttautua ajatukseen. Tämä on tulevaisuuden tapa valita kylpyhuonekalusteet. Meillä Svedbergsillä se on mahdollista jo nyt.

 

Lue lisää Forma

DK

SKANDINAAVINEN DESIGN, JONKA TAKANA OVAT MORTEN VOSS JA STINNE KNUDSEN.

DK on saanut täysin uuden ulkoasun, mutta se on edelleen Morten Vossin ja Stinne Knudsenin käsialaa. He ovat hakeneet vaikutteita skandinaavisesta muotoiluperinteestä, jossa fokus on niin käytännöllisyydessä kuin esteettisyydessäkin. Samalla he ovat käyttäneet työssään yhtä alkuperäisistä ideoistaan. Tulos on kalustesarja, jonka ilme on pelkistetty ja ilmava. Yksi asia on varmaa, DK ei ole koskaan ollut kiinnostavampi.

 

Lue lisää DK

Stil

KLASSINEN JA AJATON UUTUUS, KOKOA KUTEN HALUAT.

Valinnanmahdollisuuksien ansiosta on helppo löytää yhdistelmä, joka sopii kylpyhuoneeseesi. Altaan persoonallinen muotoilu, puiset sisäosat laatikoissa ja tarkoin valitut vetimet vahvistavat tunnetta laadusta.

 

Lue lisää Stil

INTRO

Peltiä ja toiminnallisuutta kauniissa symbioosissa.

Puhtaat linjat, käytännollisyys, materiaalina pelti. Uutuutemme Intro on kaluste, joka kestää kovia otteita. Pelkistettyjen muotojen ansiosta tämä uutuus sopii pieneenkin tilaan. Kuten muutkin kalusteemme, myös Intro valmistetaan omalla tehtaallamme Ruotsin Dalstorpissa.

 

Lue lisää Intro

SKAPA

Ajattele pienemmin

Me annamme pienille kylpyhuoneille tulevaisuuden. Kaikille niille tiloille, joissa on potentiaalia, mutta jotka koskaan eivät ole saaneet mahdollisuutta. Skapa on pieniä kylpyhuoneita varten tehty kalustesarja. Laatu, muotoilu, yksityiskohdat ja toiminnot. Ilman kompromisseja. Kokonaisuus, johon voit jättää oman sormenjälkesi. Ajattele vähän pienemmin.

 

 

Lue lisää Skapa

SiD

TÄYSI VAPAUS.

Erottuva. Tuntuen kuitenkin tutulta. Joustava. Säilyttäen kuitenkin identiteettinsä. Uusi kylpyhuonesarjamme SiD kääntää ajatukset päälaelleen. Saa ideat liikkeelle. Mikään ei ole valmiiksi määriteltyä. Kaikki on uniikkia. Tai kuten yleensä. Sinä päätät.

 

Lue lisää SID

SUIHKUT

PARAS SUIHKUVALIKOIMA KAUTTA AIKOJEN.

Meillä on enemmän suihkuvaihtoehtoja kuin koskaan ja lähes kaikki ovat uusia. Erityisen ylpeitä olemme Skoga sarjasta, konsepti. Olemme myös astuneet aivan uuden askeleen, kun puhutaan niin kutsutuista saranasuihkuista. Sarjan nimi on 180°.

 

Katso suihkut