Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

MITÄ LUONTO OLISIKAAN ILMAN PILKKASIIPEÄÄN

Yksityiskohtien merkitys on suuri. Jokainen pieni osa on tärkeä.
Valitse siis jokainen niistä huolella. Anna niiden olla pisteenä i:in päällä
vahvistamassa kokonaisuutta tai luomassa jännittäviä kontrasteja. Uskalla valita hieman tummempia sävyjä ja jännitystä. Mitä luonto olisi
ilman pilkkasiipeään, joka on kuin yönmusta taivas tai tumma maa?
Samalla tavalla saat kylpyhuoneestasi kiinnostavamman Pipe -hanan
uutuuksilla, mustilla nahkavetimillä, Vist -kattosuihkulla tai 180°
suihkuseinällä, jossa on mustat saranat. Älä turhaan yhdistä mustaa ankeuteen tai pessimismiin. Meistä musta on ajatonta.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

  

 

  

 

  

 

  

 

PIPE JA TWIT
Pipe -hana on tyylipuhdas ja pelkistetty. Twit, jonka suunnittelija on Lorenzo Damiani, on muotoilultaan suora ja tyylikäs. Molemmat sopivat keskikokoisiin ja pieniin pesualtaisiin. Ne voidaan asentaa sekä perinteiseen pesualtaaseen, että vapaasti seisovaksi tason päälle.
VIST -SUIHKUKOKONAISUUS
Tuo kylpyhuoneeseen tummempia sävyjä mustalla Vist - suihkukokonaisuudella. Termostaattihana, jossa vaihdin. Säädettävä tanko. Kokonaisuuden kruunaa sävy sävyyn oleva käsisuihku ja yläsuihku. Sopii 150 cc.
TARVIKESARJA A
Muotoilultaan suoralinjainen ja valmistettu teräksestä. Tämän sarjan tuotteille ei tarvitse tehdä reikiä seiniin, sillä niissä on vahva, itsestäänliimautuva pinta takana.
PYYHEKUIVAIN ZAGA
Zaga sopii täydellisesti pieniin tiloihin. Pystymallisuus takaa myös maksimaalisen kuivaustehon. Pyyhekuivain sinulle, jolla on korkeat vaatimukset designille.

  

 

  

 

HANAT
Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää hanoista!

  

 

PYYHEKUIVAIMET
Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää pyyhekuivaimista!

  

 

TARVIKKEET
Klikkaa tästä, niin pääset tuotesivullemme näkemään ja lukemaan lisää tarvikkeistamme!

KIINNOSTUITKO NOEN MUSTASTA?

Lisää jännitystä kylpyhuoneen sisustukseesi lisäämällä sinne hieman mustaa. Anna yksityiskohtien olla pisteenä i:in päälle. Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi!

Etsi jälleenmyyjä