Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

180° RISTA

Tummat kalliot vasten vaaleansinistä vettä tai tummat puunrungot vihreyden keskellä. Monesti kontrastit ovat se juttu. Luovat jännitystä ja tekevät asioista kiinnostavia katsella. Tämä pätee myös 180° Ristaan, joka huokuu teollista henkeä ja antaa kylpyhuoneelle astetta rouheamman ilmeen. Musta on ajatonta - niin luonnossa kuin kylpyhuoneessakin.

Etsi jälleenmyyjä
RISTA
Teollisuusrakennuksista tutuilla piirteillä leikittely on päivän sana ja siihen törmää monessa yhteydessä. Ristikkokuvioidulla suihkutilakalusteella, joka on uusi variaatio sarjastamme 180˚, saat luotua astetta rouheamman näköisen kylpyhuoneen.

  

 

  

 

 


ASENTEELLA TYYLIKÄS


180° Ristalla saat luotua tyylikkään rouhean kylpyhuoneen. Kokonaisuuden voi täydentää
mustalla Vist –suihkukokonaisuudella, mustalla pyyhekuivaimellamme tai
yhdistämällä  kokonaisuuteen jonkun mustista kylpyhuonetarvikkeista.
Kaikki vahvistavat tyylikästä, samalla hieman raffimpaa teollista henkeä.

RISTIKKOKUVIOINTI
Huolella mietitty muotoilu yhdistettynä trendikkääseen ulkoasuun on konsepti, joka toimii. Trendikäs ristikkokuviointi on tehty lasin ulkopinnalle karkaisun yhteydessä ja tuo luonnetta kylpyhuoneeseen.
DESIGNIA JA FIKSUJA RATKAISUJA
Raamit muistuttavat klassisia teollisuusrakennusten ikkunaruutuja. 180˚ Ristassa löytyy useita malleja ja kokoja. Kyseessä on kynnyksetön ratkaisu, jossa ovet kääntyvät sekä sisään, että ulospäin, ruuvit ovat huomaamattomasti piilossa ja oven nolla-asento on säädettävissä portaattomasti.
PIKIMUSTA
Ajatonta eleganssia. Musta toimii aina. Yhdistele Ristaa valikoimamme mustiin tuotteisiin, kuten Vist -suihkukokonaisuuteen.
10 VUODEN TAKUU JA VALMISTETTU RUOTSISSA
Myönnämme kaikille kalusteillemme ja suihkutilakalusteillemme 10 vuoden takuun. Pyyhekuivaimille, ammeille, hanoille ja wc-istuimille takuumme on 5 vuotta.

Vuodesta 1962 saakka olemme valmistaneet tuotteitamme omassa verstaassamme pienessä Dalstorpin kylässä. Näin voimme vastata siitä, että jokainen tuote on parasta laatua.

KIINNOSTUITKO RISTASTA?

Pidätkö rouheasta tyylistä ja haluat lisätietoa 180° Ristasta ja sen eri vaihtoehdoista? Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi!

ETSI JÄLLEENMYYJÄ