Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

VÄRIT KYLPYHUONEESSA

Valkoinen kylpyhuone on aina ajaton valinta. Harmaa ja musta ovat kauniita ja antavat huoneeseen selkeän rytmin. Tammi on klassikko. Jos haluat kokeilla jotain erilaista, tuoda uudenlaista energiaa kylpyhuoneeseen, ehkä nyt olisi aika tehdä se väreillä? Olemme valinneet viisi ajan hermolla olevaa väriä, jotka voit valita kalustesarja Formaan, DK:hon ja Stiliin.

  

 

Forma. Skapa ja Stil
TYYLIKÄSTÄ MUSTAA KYLPYHUONEESSA
Musta on uusi musta. Hienostunut, selkeä ja tyylikäs. Väri huokuu ylellisyyttä. Kuten valkoinenkin kylpyhuone, musta kestää aikaa. Se on samalla ajaton ja jännittävä. Jos haluat kylpyhuoneeseen paljon tummia elementtejä, varmistathan, että huoneeseen tulee myös tummiin sävyihin sopiva valaistus.

  

 

Forma, skapa ja Stil
VAALEA TAMMI ON AJATON VALINTA KYLPYHUONEESSA
Tammi luo pehmeän ja lämpimän tunnelman. Se on ajaton suosikki, joka rauhoittaa ja luo harmoniaa kylpyhuoneeseen. Tamminen allaskaluste erottuu hienosti valkoisen pesualtaan tai ammeen rinnalla. Tammi tekee kylpyhuoneestasi aidon ja konstailemattoman tuntuisen, hyvin skandinaavisen.

  

 

DK
VALKOTAMMI KOROSTAA SKANDINAAVISTA ILMETTÄ
Vaaleaa ja luonnollista. Vaikutteita skandinaavisesta muotoiluperinteestä. Valkopigmentoitu valkotammi tekee kylpyhuoneesta erittäin valoisan ja ilmeeltään ilmavan. Kalustesarja DK:ssa tätä ilmettä korostetaan valkoisen ja puun yhdistelmällä. Tyylikkäät laatikon etulevyt aidosta tammiviilusta yhdistettynä valkoiseksi lakattuun runkoon korostavat kaunista muotoilua entisestään.

  

 

Forma, DK, Skapa ja Stil
VALKOISEN KYLPYHUONEEN MONET MAHDOLLISUUDET
Valkoinen on kaikkea muuta kuin tylsä sisustusväri. Se on vaalea, freesi ja ajaton. Valkoinen kestää aikaa ja jos siihen kyllästyy, aina voi muutta ilmettä tekstiileillä tai muilla pienillä yksityiskohdilla. Valkoinen kylpyhuoneen sisustus on varma kortti sellaiselle, joka kyllästyy helposti trendiväreihin. Silloin on helpointa hakea väriä somisteilla. Myös tyylin vaihto on helppoa valkoisessa kylpyhuoneessa. Se kun on kuin tyhjä taulu.

  

 

Forma, Stil, DK ja Skapa
KYLPYHUONEEN HARMAA, MODERNI ILME
Harmaalla on jo pitkään ollut oma paikkansa kodeissamme.Se on monivivahteinen väri, joka on varsinkin viime vuosina nostanut suosiotaan. Harmaat sävyt sopivat kaikkiin huoneisiin ja sävyjen kirjo on valtava. Vaaleaa ja tummaa, lämpimiä, kylmiä ja neutraaleja sävyjä. Harmaa sopii hienosti muiden värien kaveriksi. Ehkäpä tehokeinona pieni määrä mustaa mukaan? Mustilla yksityiskohdilla, kuten nupeilla, vetimillä, hanalla ja suihkulla luot kauniin modernin kokonaisuuden.

  

 

DK
HARMONIAA KIVENHARMAILLA KYLPYHUONEKALUSTEILLA
Kaunis tummanharmaa sävy, joka sopii hyvin yhteen monen värin ja sävyn kanssa. Erittäin käyttökelpoinen harmaan sävy, jonka monet valitsevat. Täydellinen, kun haluat kylppäriisi vähän potkua. Pehmeämpi sävy kuin puhdas musta olematta silti tylsä. Harmaa on aina tyylikäs ja kivenharmaa yksi suosituimmista sävyistä.

  

 

  

 

  

 

JOS HALUAT VALITA OMAN VÄRIN
Emme sulje mitään vaihtoehtoja pois, kun kyse on värin valinnasta. Sinun ei tarvitse pitäytyä meidän valitsemissa sävyissä. Ehkä rakastat vaalean keltaista tai olet aina unelmoinut tumman vihreästä kylpyhuoneesta. Kerro meille, niin me ratkaisemme asian. Voit valita minkä tahansa NCS -värin niin allaskaappeihin, kuin peileihin ja peilikaappeihin (lisähintaan).
SVEDBERGS -TAKUU ANTAA SINULLE TURVAA
Olemme suunnitelleet ja valmistaneet kalusteita kodin kaikkein vaativimpaan ympäristöön vuodesta 1962 lähtien. Kalusteemme kestävät jokapäiväistä käyttöä. Svedbergs on turvallinen valinta märkä- ja kuivatiloihin.
10 vuoden takuun annamme valmistamillemme kalusteille ja suihkuoville, -kaapeille ja -seinille.
5 vuoden takuun annamme pyyhekuivaimille, ammeille, hanoille ja wc-istuimille.

Valitse sinulle sopiva väri!

Etsitkö kylpyhuoneeseesi lisää väriä ja haluaisit nähdä miltä värit ”oikeasti” näyttävät? Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjän!

Etsi jälleenmyyjä
Forma

 

Forma
DK

 

DK
Skapa

 

Skapa
Stil

 

Stil