Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa yhteystietojen käsittelystä katso meidän tietosuojakäytäntömme.

Minimalistinen tyyli

Yksinkertainen, harmooninen ja ajaton tyyli, joka tekee kylpyhuoneesta puhtaan pelkistetyn. Voit valita minimalistisen mustan tai vaalean. Valitessasi tumman vaihtoehdon, se tarkoittaa tummaa puuta, mustia kiviä, suoria linjoja ja pelkistettyjä muotoja. Minimalistisen vaalean kohdalla kokonaisilme on yhtä viileä ja seesteinen kuin tummassakin vaihtoehdossa, ainoastaan tumman sijaan tilalla on vaaleat elementit, jotka hallitsevat kokonaisuutta.

  

 

Pelkistetyn seesteinen kylpyhuone
Tämän tyylin ytimessä on kaiken tarpeettoman karsiminen ja sisustaminen vain sellaisella, jolle on todellinen tarve. Tyylin avainominaisuuksia ovat avoimet ja tyhjät pinnat, puhtaat linjat, harvat kalusteet ja ylipäätään vähäinen tavaramäärä.

  

 

Tyyliin sopivat tuotteet
Hankkiudu eroon kaikesta tarpeettomasta ja satsaa minimalistiseen tyyliin, ehkäpä asettaalla Bold -hana kaiken keskipisteeksi? Yksinkertainen, ajaton ja harmooninen sopii hyvin niin huoneen sisustukseen kuin sieluunkin.
Tyylin kulmakivet
-> Pelkistetty ilme
-> Tyhjät pinnat
-> Puhtaat linjat
-> Vain muutama kaluste
-> Vain vähän irtotavaraa

Jokaisella on oma tyylinsä

Nostamme erilaisia tyylejä inspiraatioksi tämän vuoden aikana. Tätä voi käyttää tyylioppaana, työkaluna, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tyylin!

Tyylit